Şehir Hastaneleri farklı kadrolarda alım yapacak! En az 15.000 TL maaş! KPSS şartı yok

Personel eksikliğini tamamlamak isteyen Şehir Hastanelerinden sevindiren haber geldi. Yeni alımlar için düğmeye basıldı. İşte Şehir Hastaneleri personel başvuru detayları…

Yeni iş arayışında olan milyonlarca vatandaş güncel ilanları yakından takip ediyor. Özellikle Şehir Hastanesi bünyesinde yapılan alımlar dikkat çekerken kurumlar da eleman eksiklerini tamamlamak için yeni alımlar yapıyor. Yayınlanan son ilan doğrultusunda birçok farklı kadroda alım yapılacağı belirtildi. Farklı şehir ve semtlerde bulunan şehir hastanelerinde farklı kadrolarda yapılacak alım detayları paylaşıldı. İşte Şehir Hastaneleri personel başvuru detayları…

ŞEHİR HASTANELERİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

Türkiye'nin dört bir yanında bulunan şehir hastanelerinde farklı kadrolarda alım yapılacağı belirtildi. Yapılan açıklama doğrultusunda farklı departman ve kadrolarda alım yapılacağı belirtilirken en az 15.000 TL maaş ile işbaşı yapılacağının altı çizildi. Sağlık sektörünün ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirilen Şehir Hastaneleri ilanlar için adaylardan KPSS şartı istemediğini belirtti. Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi gibi pek çok farklı alanda yapılacak alımlar için detaylar paylaşıldı.


İŞKUR üzerinden yapılan bildirim kapsamında gerekli belgeleri sağlayan adayların ilanlara başvuru yapabileceği aktarıldı. Başvuruda bulunmak isteyen kişilerin İŞKUR web sitesi üzerinden şehir hastanelerine başvuru yapabileceği aktarıldı.


HANGİ HASTANELERDE ALIM YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden yayınlanan duyuru kapsamında Farklı hastane ve kadrolarda alım yapılacağı belirtildi. İŞKUR üzerinden yapılacak alımlar için yayınlanan hastane ve kadro bilgileri şu şekildedir:

  • Kocaeli Şehir Hastanesi bünyesine 3 Biyosidal Ürün Uygulayıcısı, 20 Garson, 20 Hastane Hizmetlisi, 30 Temizlik Görevlisi, 20 Aşçı Yardımcısı, 20 Silahsız Güvenlik Görevlisi, 10 Aşçı alımı yapacağını duyurdu.
  • Çam Sakura Şehir Hastanesi: 3 Laboratuvar Teknikeri ve 50 Temizlik Görevlisi almak istediğini bildirdi.
  • Gaziantep Şehir Hastanesi ise çalışanlarına 10 Çamaşırcı, 250 Beden İşçisi ve 250 Temizlik Görevlisi ekleyeceğini açıkladı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Bilim insanları uyardı: Doğada ayak izinizi bırakmayın! Nedenini öğrenince asla çıplak ayakla yere basmayacaksınız
Apple, AirPods kulaklıkları neden sadece beyaz renk üretiyor? Kırılma noktası bu tarihte yaşandı
150 yıllık çınar ağaçlarını öyle bir paraya satmak için çaldılar ki pes! Bu kadar vicdansızlık olmaz...

Güncel Haberleri