Herkes silerken Tolga Karel, Sedat Peker fotoğrafı paylaştı

Oyuncu Tolga Karel, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in fotoğrafını paylaştı. Bir dönem Peker'in fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan ünlü isimlerin paylaşımlarını silmesini 'daha düne kadar kol kola gezen sözde sanatçılar Sedat Abiyle çekilen fotoğrafları siliyormuş' diyerek eleştirdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker peş peşe yayınladığı videolar ile özellikle siyasetçileri hedef alıyor. Bir dönem Peker'in yanında olmakla övünen ve fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan ünlü isimler, şimdi de bu paylaşımları silmeye başladı. Oyuncu Tolga Karel ise Sedat Peker’le çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Karel, “Daha düne kadar kol kola gezen sözde sanatçılar Sedat Abiyle çekilen fotoğrafları siliyormuş. Adetim değildir ama ben de bir fotoğraf koyayım dedim” mesajını paylaştı.

Organize suç örgütü soruşturması kapsamında aranan Sedat Peker, yayımladığı videolarla sadece siyaset değil, magazin dünyasında da etki yarattı. Bir dönem Sedat Peker'le fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında paylaşan ünlüler, paylaşımlarını silmeye başladı. Uzun süre önce ABD’ye taşınan oyuncu Karel ise, sosyal medya hesabı Instagram’dan Peker ile çekildiği bir fotoğrafı paylaştı. Sedat Peker için 'abi' diyen Karel paylaşımının sonunda 'Adamdır!!!' diye yazdı.

SEDAT PEKER İLE KİMLERİN RESİMLERİ VAR

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Barış Terkoğlu, yazısında Peker ile bir araya gelen isimleri şöyle aktardı:

"Listede kimler yok ki? Demet Akalın 'Reis diye yazılır adamı diye okunur. İyi ki doğdun can Reis' paylaşımı yapmış. Popçu Gökhan Özen 'Mangal yürekli adam' şarkısını Peker için yazmış.

Polis fezlekesinde Peker dostu sanatçılar olarak şu isimler sıralanıyor: Ebru Gündeş, Hande Yener, Emel Müftüoğlu, Elif Karlı, Seda Sayan, Davut Güloğlu, İsmail Türüt, Mehmet Ali Erbil. Stelyo Pipis, Bülent Serttaş, Demir Karahan ve Onur Sarıkaya."

 

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Yargı daha neyi bekliyor
Soylu’dan ‘Peker’ açıklaması: Hedef ben değilim Türk devleti
Tolga Karel kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Güncel Haberleri