Anne köpekle 8 yavrusunu torbaya koyup boş araziye attılar

Anne köpekle 8 yavrusunu torbaya koyup boş araziye attılar

Bingöl'de, anne köpek ile 8 yavrusu, torbaya konularak boş bir araziye bırakıldı. Vatandaşların bulduğu anne köpek ile yavrularına Genç İçin Bir Saat Derneği sahip çıktı.

Yurt genelinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında, kendilerine verilen özel izinle Genç Belediyesi'nce tahsis edilen alanda barınak çalışması yapan Genç İçin Bir Saat Derneği (GİBS-DER) üyeleri, boş araziye bırakılan torba içindeki anne köpek ve 8 yavrusuna sahip çıktı.

Dernek üyeleri, köpekleri barınağa getirip, bakımını yaparak, besledi. 

'BU İNSANLIK SUÇUDUR'

GİBS-DER Başkanı Anıl Korkut, Genç Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen alanda sokak hayvanları için barınak çalışması yaptıklarını belirterek, "Kaymakamlıktan aldığımız özel izinle çatı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hayvansever bir vatandaşın ihbarıyla torba içine bırakılan anne ve yavru köpekleri alıp güvenli bir şekilde barınağa getirip, beslenme ihtiyaçlarını karşıladık. Sessiz dostlarımıza yapılan bu zulmü kınıyoruz. Bu yapılan insanlık suçudur, lütfen duyarlı olalım" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN