Azerbaycan yeni İHA'ların ismini açıkladı: İti kovan

Azerbaycan yeni İHA'ların ismini açıkladı: İti kovan

Azerbaycan ordusu seri üretimine başladığı yeni tip insansız hava araçlarının (İHA) ismini 'İti Kovan' koydu. Cumhurbaşkanı Aliye bir açıklamasında Ermenistan'a karşı başarılarını anlatırken "Onları iti kovar gibi kovuyoruz" demişti.

Azerbaycan yeni tip insansız hava araçlarının (İHA) seri üretimine başladı.

Azerbaycan Savunma Sanayi Bakanlığından yapılan açıklamada, tahrip gücü daha fazla olan yeni tip İHA'ların seri üretimine geçildiği bildirdi. Yeni İHA’lara, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in bir açıklamasında, Ermenistan ordusu için söylediği ‘Onları iti kovar gibi kovuyoruz’ ifadelerine dayanarak "İti Kovan" isminin verildiği ve Azerbaycan ordusuna teslim edildiği kaydedildi.

ALİYEV NE DEMİŞTİ?

Çatışmalarda Azerbayca ordusunun başarılarını anlatan Cumhurbaşkanı Aliyev ulusa sesleniş konuşmasında, Ermenistan için 'İti kovar gibi kovduk.' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN