Son dakika! Azerbaycan'da 22 köy ve 1 kasaba işgalden kurtarıldı

Son dakika! Azerbaycan'da 22 köy ve 1 kasaba işgalden kurtarıldı

Son dakika haberi… Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Fuzuli, Cebrayıl ve Zengilan bölgelerinde 22 köy ve 1 kasabanın işgalden kurtarıldığını duyurdu.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Fuzuli, Cebrayıl ve Zengilan bölgelerinde 22 köy ve 1 kasabanın kurtarıldığını duyurdu.

Aliyev, "Kahraman Azərbaycan ordusu Fuzuli ilinin Gecegözlü, Aşağı Seyitahmetli ve Zerger, Cebrail ilinin Belend, Papı, Tulus, Hacılı ve Tinli köylerini işgalden kurtardı. Yaşasın Azerbaycan ordusu. Karabağ Azerbaycan'dır" dedi. 

İlham Aliyev, bir başka paylaşımında ise; Zengilan ilinin Mincivan kasabası ile Hurama, Humarlı, Sarıl, Babaylı, Üçüncü Ağalı, Hacallı, Gırah Müşlan, Üdgün, Turabad, İçeri Müşlan, Melikli, Cahangirbeyli ve Baharlı köylerinin kurtarıldığını duyurdu. 

3 ERMENİ İHA’SI DÜŞÜRÜLDÜ

Ermenistan güçlerine karşı mücadele sürerken, Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklamada, Fuzuli yönünde 2, Terter yönünde 1 olmak üzere Ermenistan ordusuna ait toplam 3 İHA’nın düşürüldüğü belirtilmişti.

SİLAHLARI BIRAKIP KAÇTILAR

Bakanlık, işgalden kurtarmak için başlatılan operasyonların sonucunda, Ermenistan ordusuna ait çok sayıda silah ve mühimmatın ganimet olarak ele geçirildiğini de duyurmuştu. Ayrıca, Azerbaycan ordusunun ilerleyişi karşısında direnemeyen Ermenistan askerleri, cephe bölgesindeki silahlarını ve araçlarını bırakarak kaçmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN