Balıkesir'de yanan otobüs hangi firmanın?

Balıkesir'de yanan otobüs hangi firmanın?

Balıkesir'de yanan otobüs hangi firmanın? Seyir halindeyken alev alan yolcu otobüsünde 2'si çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Yaşanan korkunç olay sonrası yanan otobüsün hangi firmaya ait olduğu merak edildi. Otobüs Kamil Koç firmasına aitti. İşte detaylar...

Ankara yönüne giden 06 LK 794 plakalı yolcu otobüsü, saat 14.00 sıralarında Balıkesir- Edremit karayolu Gökçeyazı Jandarma Komutanlığı önünde arka kısmından alev aldı. İçinde 34 yolcu ve 3 personel bulunan yolcu otobüsü kısa sürede alevlere teslim oldu. Korkunç olayda yolcular kendilerini dışarı attı.

2'Sİ ÇOCUK 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangında 2'si çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Balıkesir ve çevre ilçelerdeki hastanelere sevk edildi.

YANAN OTOBÜS HANGİ FİRMAYA AİT?

Kazanın yaşandığı otobüsün hangi firmaya ait olduğu araştırılıyor. Araç Kamil Koç firmasına ait.

19-08/02/balikesir.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN