Bülent Tuncay: Beşiktaş şampiyonluk stresine girdi | Basın Tribünü

Gökhan Aktürk, Bülent Tuncay ve Şenol Kaluç, spor dünyasındaki son gelişmeleri, KARAR TV'nin sevilen programı Basın Tribünü'nde konuştu. Bülent Tuncay, lider Beşiktaş'ın şampiyonluk stresine girdiğini söyledi.

Gökhan Aktürk, Bülent Tuncay ve Şenol Kaluç, KARAR TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Basın Tribünü programında üç büyüklerin şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

"BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUK STRESİNE GİRDİ"

Galatasaray'ın şampiyonluk şansının çok zayıf olduğunu ifade eden Bülent Tuncay, Beşiktaş'ın ise şampiyonluk stresine girdiğini söyledi.

Tuncay, "Geçen haftaki beraberlik sonrası Galatasaray'ın havlu attığını düşünüyorum. Bu saatten sonra şampiyonluk Galatasaray'a gelirse çok şaşırırım. Beşiktaş avantajlı ama düşüşe geçti. Çünkü şampiyonluk stresine girdi" diye konuştu.

"MUSTAFA CENGİZ, YAPAYALNIZ"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in açıklamalarını değerlendiren Bülent Tuncay,  "Mustafa Cengiz, yapayalnız bir adam. Tek başına kaldı. Yöneticiler taraftar gibi hareket edemez. Çok konuşunca çok hata yaparsınız" dedi.

"HAKEMLERİN ÜSTÜNDE BASKI VAR"

Türkiye'de hakemlerin üstünde bir baskının olduğunu dile getiren Gökhan Aktürk, "Cüneyt Çakır, burada yönettiği maçları Avrupa'da yapsa topa tutulur. Türkiye'de neden bu kadar hata yapıyor. Çünkü üzerinde bir baskı var. Hakemlerin kötü yönetmesinin tek sebebi onlar değil" ifadelerini kullandı.

"İLK GOLÜ ATAN KAZANIR"

Fenerbahçe-Başakşehir maçı hakkında konuşan Şenol Kaluç "Fenerbahçe bu akşamki maça Altay Bayındır'ın yokluğunda çıkacak. Fenerbahçe-Başakşehir maçı gollü bir maç olmayacak. İlk golü atan kazanır." diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN