Başkan Gökhan Yüksel'den Kartallı şehidin ailesine ziyaret

Başkan Gökhan Yüksel'den Kartallı şehidin ailesine ziyaret

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki Afrin bölgesinde 11 Şubat 2018'de terör örgütleriyle yaşanan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Koray Karaca'nın ailesini, 3. yıl dönümünde Kartal'daki evlerinde ziyaret etti.

Ziyarette tüm halkın şehitlere minnettar olduğunu söyleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Şehitlerimizin aileleri bizim ailemizdir. Devletimizin ve milletimizin huzuru için gözlerini dahi kırpmadan şehit olan kahramanlarımızın hakkı hiçbir şekilde ödenmez. Kartal Belediyesi olarak her zaman şehit ailelerimizin ve yakınlarının yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN