Bekçilik sonuçları ne zaman açıklanacak? Polis Akademisi Mülakat sonuçlarını açıkladı mı?

Bekçilik sonuçları ne zaman açıklanacak? Polis Akademisi Mülakat sonuçlarını açıkladı mı?

Polis Akademisinden bekçilik mülakat sonuçları ile ilgili açıklama gelmesi bekleniyor. Bekçilik sonuçları ne zaman açıklanacak? Mülakat sonuçları ile ilgili detaylar haberimizde...

Tüm gözler Polis Akademisi'nde bekçilik sözlü mülakat sonuçları bu hafta açıklanacak mı merak konusu. Bekçi adayları gelecek açıklaması bekliyor.

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bekçilik mülakat sonuçları hakkında Polis Akademisi'nden henüz bir duyuru yayınlanmadı. Mülakat sonuçlarının önümüzdeki günlerde duyurulması bekleniyor.

BEKÇİLİK SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BEKÇİLİK SÖZLÜ SINAVI HESAPLAMASI NASIL YAPILIYOR?

Bekçilik sözlü sınavı sırasında adaylara, genel kültür konularından derlenen soruların yazılı olduğu bir kart çektirilecek ve konu ile ilgili düşünmesi ve sunum yapması için yeterli zaman veriliyor. Konu ile alakalı olarak komisyon tarafından adaya haricen sorular da sorulabiliyor.

 19-10/07/bekcilikjpgg-1570428814.jpg

Adaylar;

a) Kendisinden istenileni kavraması,
b) Konu hakkındaki bilgi düzeyi,
c) İfade etme yeteneği,
ç) Özgüveni,
d) Beden dilini kullanma becerisi, olmak üzere 5 ayrı kritere göre ve her bir kriter (20) puan olmak üzere toplam (100) tam puan üzerinden değerlendiriliyor.

Sözlü sınavda (100) puan üzerinden en az (70) puan alan adaylar başarılı sayılıyor.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN