Borçlu esnaf Babacan'a dert yandı: Gerçekten çok bunaldık

Birçok ilde vatandaşla buluşan DEVA Partisi lideri Babacan'a, bu kez borçlu esnaf ödeyemediği çeki göstererek dert yandı: Elimdeki çek ödenmedi, şu an bunun peşinde geziyorum. Gerçekten çok bunaldık. Esnaf olarak çok sıkıntılar yaşıyoruz, anlatamıyoruz

Sahaya inen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan esnafla buluştu. Babacan esnafın sorunlarını tek tek dinledi.

Toptancılık ile uğraşan bir esnaf, elinde ödenmeyen çeki ile Babacan'a büyük zorluklar çektiğini söyledi.

Ticaret Kanunu Yasası'nın gözden geçirilmesini istediklerini belirten esnaf "Elimdeki çek ödenmedi, şu an bunun peşinde geziyorum. Gerçekten çok bunaldık. Esnaf olarak çok sıkıntılar yaşıyoruz, anlatamıyoruz" diye konuştu.

Bir başka vatandaş da Türkiye'deki kutuplaşmaya dikkat çekti, bunun üzerine Babacan, eski siyaset anlayışının Türkiye'nin derdine derman olmadığını söyledi.

"ESKİ KODLARLA BU ÜLKE DAHA ÇOK PARÇALANIR"

Babacan, DEVA Partisi ile farklı görüşten insanların aynı çatı altında birleştiği yeni bir siyasi kimlik oluşturduklarını kaydetti:

"DEVA Partisi'nde yepyeni bir yapı kuruyoruz şu anda. Çünkü eski siyaset anlayışı Türkiye'nin derdine derman değil. Yepyeni bir siyasi kimlik oluşturuyoruz. Teşkilatımız Türkiye’nin her yerinde farklı görüşlerden arkadaşlarımızdan oluşuyor.

Dürüst ve işin ehli olan insanları aynı çatı altında topluyoruz. Bizim için önemli olan insanların sağcı mı solcu mu olduğu değil. Aksi halde, eski kodlarla bu ülke daha çok parçalanır"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN