Babacan'la vatandaş arasında ilginç diyalog: Biz olaya oy hesabı olarak bakmıyoruz

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesindeki esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşla İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin yaptığı sohbet ilginç anlara sahne oldu.

 Vatandaşın 'İstanbul Sözleşmesi'nin kaldırılması çok iyi oldu, biz muhafazakar seçmenler için. CHP'ye oy veren seçmenin dışındaki yüzde 75 seçmenden oy almak isteyenler bu sözleşmeyi savunamaz. İstanbul Sözleşmesi yüzünden aile düzenimiz kalmadı" dedi. Vatandaşın bu sözüne DEVA Partisi lideri Babacan, "Biz olaya oy hesabı üzerinden bakmıyoruz. Biz olaya demokratik hak noktasında bakıyoruz. Ayrıca aile düzenimizin bozulmasının sözleşme ile bir alakası yok. Hükümetin sahibi olduğu kanallara bakın anlayacaksınız" ifadesinde bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN