FIFA Dünya Kupası rekortmeni Just Fontaine hayatını kaybetti

FIFA Dünya Kupası rekortmeni Just Fontaine hayatını kaybetti

FIFA Dünya Kupası tarihinde tek bir turnuvada en çok atan futbolcu rekorunun sahibi Just Fontaine hayatını kaybetti. 89 yaşındaki Fontaine'nin ölüm haberini eski kulübü Reims, sosyal medya hesabından duyurdu.

İsveç'teki 1958 FIFA Dünya Kupası'nda attığı 13 golle rekoru elinde bulunduran Fransız futbolcu Just Fontaine, 89 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Fontaine'in eski kulübü Reims, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, eski yıldız futbolcunun hayatını kaybettiğini duyurdu.

DÜNYA KUPASI REKORTMENİ

1958 FIFA Dünya Kupası'nda 6 maçta 13 kez rakip fileleri havalandıran Fontaine, hala tek Dünya Kupası'nda en çok gol atan futbolcu rekorunu elinde bulunduruyor.

Fas doğumlu futbolcunun kadrosunda bulunduğu Fransa, 1958 Dünya Kupası'nın yarı finalinde 17 yaşındaki Pele'nin yer aldığı Brezilya'ya 5-2 yenilerek elenmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN