Hindistan felaketi yaşıyor! Bu sefer de fırtına vurdu

Hindistan felaketi yaşıyor! Bu sefer de fırtına vurdu

Koronavirüs salgınının kasıp kavurduğu Hindistan'ı bu sefer de Tauktae fırtınası vurdu. Fırtına nedeniyle şu ana kadar 21 kişi hayatını kaybetti, 96 kişi ise kayıp...

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisinin en ağır vurduğu ülkelerden biri olan Hindistan bir de fırtınayla karşı karşıya... 

Gucarat eyaletinde etkili olan Tauktae Fırtınası can aldı. Eyalet geneli ve güneyindeki Mumbai kentinde de etkili olan fırtınada 21 kişinin hayatını kaybettiği, 96 kişinin kayıp olduğu ifade edildi. Fırtına nedeniyle 200 bin kişinin ise sığınaklara tahliye edildiği açıklandı.

SAVAŞ GEMİLERİ SEVK EDİLDİ

Hindistan Donanması, kıyı kesimlerde mahsur kalan insanları kurtarmak için 3 savaş gemisini bölgeye sevk etti. Hintli yetkililerden yapılan açıklamada, rüzgarın hızının saatte 100 kilometrenin üzerine çıktığı bildirildi.

Öte yandan Gucarat eyaletinin yarımada bölgesi olan Saurashtra’da tedbir amaçlı elektriklerin kesildiği ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN