İlginç bir hikaye: Erkek arkadaşına alerjisi olduğunu iddia etti

İlginç bir hikaye: Erkek arkadaşına alerjisi olduğunu iddia etti

Virginia Nault isimli Massachusetts’te yaşayan bir kadın, erkek arkadaşına alerjisi olduğunu iddia etti. Nault, ne zaman sevgilisinin yanına gitse vücudunda lekeler ve döküntüler meydana geliyor. Duruma yorum yapan insanlar “sadakatsizlik” belirtisi olduğunu ifade etti.

ABD, Massachusetts’de yaşayan 22 yaşındaki Virginia Nault erkek arkadaşına alerjisi olduğunu iddia ediyor. Bilimsel olarak kanıtlanmasada yaşadıklarından yola Nault, 6 aydır bu sorunu yaşadığını anlattı. New York Post’un Kennedy News aracılığı ile aktardığı habere göre Nault, bir flört uygulaması aracılığı ile Steve Johnson adlı bir erkekle tanıştı. Nault, ‘Onda olan bir şey benim bu durumu yaşamama neden oluyor’ ifadelerini kullandı.

kapak.jpg

'MEVSİMSEL BİR ALERJİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM'

Erkek arkadaşıyla birlikte olmaya başladıktan itibaren vücudunda semptomlar gösteren Nault, "Her şey gözlerimin aşırı kaşınması ve sulanmasıyla başladı ama ben bunun mevsimsel bir alerji olduğunu düşündüm” dedi. Nault, daha öncesinde de egzama ve başka cilt hastalıkları geçirdiği için bu durumu pek önemsememiş. Öyle ki kendisinin bu durumunun erkek arkadaşıyla bağlantılı olabileceğini fark etmesi 6 ay kadar sürüyor.

Durumun ciddileşmesiyle acı gerçekle yüzleşen Nault, "Onun evinde birkaç gün geçirdikten sonraki hafta gerçekten vücudumunun inanılmaz kızardığını ve sonraki birkaç gün boyunca kendimi çok kötü hissettiğimi fark ettik” dedi.

kapak-001.jpg

Başlara durumu idrak edemediğini ifade eden Nault, durumu evin havasına ve kullandığı vücut ürünlerine kaynaklandığını düşünüyor. Nault, erkek arkadaşının kendisine bağlılığını anlatırken "Her konuda çok sabırlı ve destekleyici oldu ve o da en az benim kadar şaşkındı" dedi.

DOKTORLARLA GÖRÜŞTÜ

Mayıs ayında bir dermatolog, iki alerji uzmanı ve bir göz doktorunu ziyaret ettiğini söyleyen Nault, vücudundaki bu kızarıklıkların nedeni konusunda hala kafasının karışık olduğunu söylüyor.

kapak-002.jpg

Yaşadıklarını sosyal medyada paylaşan Virginia’ya pek çok kullanıcı erkek arkadaşının kendisini aldatmış olabileceğini ve belki de vücudunun kendisini bu yöntemle uyarmış olabileceği yorumunu yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN