İsveç'te okul saldırısı: Ölü sayısı 11'e yükseldi

İsveç'te okul saldırısı: Ölü sayısı 11'e yükseldi

İsveç’te bir okula düzenlenen saldırıda ölü sayısı 11’e yükseldi. Saldırının nedeni henüz bilinmiyor.

İsveç polisi, Örebro kentinde bir okula düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerinin sayısının 11’e yükseldiğini açıkladı.

İsveç polisi, saldırganın tek başına hareket ettiğini ve saldırının nedeninin henüz bilinmediğini duyurdu. Başbakan Ulf Kristersson, yaşanan trajediyi “İsveç tarihindeki en kötü toplu silahlı saldırı” olarak nitelendirdi.

OKULDA SİLAHLI SALDIRI: PANİK ANLARI VE POLİS MÜDAHALESİ

Olay, İsveç'in başkenti Stockholm’ün 200 kilometre batısında bulunan Örebro kentindeki bir okulda sabah saatlerinde meydana geldi. Görgü tanıkları, saldırganın okula girdiğini ve aniden etrafa ateş açtığını belirtti.

Saldırı sırasında okulda büyük bir panik yaşandı. Öğrenciler ve öğretmenler kendilerini sınıflara kilitlerken, bazıları camlardan atlayarak kaçmaya çalıştı. Silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN