Putin, Erdoğan'ın yeni yılını kutladı

Putin, Erdoğan'ın yeni yılını kutladı

Kremlin’den yapılan açıklamaya göre Rusya Devlet Başkanı Putin, Dünya Bankası, Uluslararası Olimpiyat Komitesi ve BM dahil olmak üzere uluslararası kuruluşların yöneticilerinin yeni yılını kutladı. Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da arayarak yeni yılını kutladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dünya liderlerinin yanı sıra Dünya Bankası, Uluslararası Olimpiyat Komitesi ve BM dahil olmak üzere uluslararası kuruluşların yöneticilerinin yeni yılını kutladı.

Putin’in tebriklerini ilettiği liderler arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan da yer aldı.

TEBRİKTE EN BAŞTA EKONOMİ VE ENERJİ KONULARINA DEĞİNDİLER

Putin, Erdoğan’a tebrik mesajı gönderdi. Mesajında pandemi kaynaklı zorluklara rağmen son zamanlarda başta ekonomi, enerji ve askeri-teknik alanlarında, Rusya-Türkiye ilişkilerinin geliştirilmesi yönünde çok şey yapıldığını ifade etti.

Uzayın barışçıl yolla keşfi ve aşı üretiminde iyi işbirliği olasılıklarının bulunduğunu vurgulayan Putin, karşılıklı çabalarla dost Rusya ve Türkiye halklarının faydası için ikili işbirliğini ve uluslararası ilişkilerdeki yakın partnerliklerini daha da geliştireceklerine inandığını belirtti. Rus lider bunun bölgesel istikrar ve güvenliğin güçlendirilmesinin yararına olacağını ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN