Almanya Başbakanı Scholz'a protesto: Putin ile konuşun, döner 4 euro olsun

Almanya'da enerji fiyatlarına bağlı olarak artan hayat pahalılığını protesto eden bir kişi, Başbakan Olaf Scholz'a, "Döner 8 euro oldu. Putin ile konuşun döner yine 4 euro olsun" dedi.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz'a döner fiyatları üzerinden yapılan bir protesto sosyal medyada gündem oldu.

Paylaşılan görüntülerde, Scholz'un Münih'teki temasları esnasında bir kişi, "Sevgili Scholz döner 8 euro oldu. Putin ile konuşun döner yine 4 euro olsun" diyor.

Scholz'ın hayat pahalılığını protesto eden kişiye gülümsedikten sonra makam aracına binerek alandan ayrıldığı görülüyor.

YÜKSEK ENERJİ FİYATLARI PROTESTO EDİLİYOR

Öte yandan Almanya'nın doğusundaki pek çok şehirde binlerce kişi yine yüksek enerji fiyatlarını ve federal hükümetin politikalarını protesto etti.

Polis 12'den fazla şehirde yaklaşık 6 bin göstericinin meydanlarda toplandığını bildirdi.

olaf-scholz-doner.jpg
Dönemin Almanya Çalışma Bakanı Olaf Scholz, 5 Eylül 2008 tarihinde Hamburg'da faaliyet gösteren Çelik Döner firmasının tesislerini ziyaret etmişti

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN