Rus havayolu şirketi Pobeda'dan Türkiye kararı

Rus havayolu şirketi Pobeda'dan Türkiye kararı

Rus havayolu şirketi Pobeda, aralık ayının sonundan itibaren Antalya'ya uçuşların yeniden başlayacağını açıkladı. Şirketin Türkiye'ye haftada yedi kez uçuş planladığı, İstanbul'a da yeniden uçuş başlatmayı düşündükleri öğrenildi.

Rusya'nın Ukrayna'ya olan işgali nedeniyle Rusya'ya yönelik yaptırımların ardından yurtdışı uçuşlarını durduran Rus havayolu şirketi Pobeda, yeni yılda Türkiye'ye uçuşları tekrar başlatmak için harekete geçti.

Kommersant'a demeç veren Ulaştırma Bakanlığı'ndan bir yetkili, Pobeda havayolu şirketinin, yeni yılda Antalya'ya günlük uçuşlar başlatmak için Rosaviatsiya'ya (Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı) başvurduğunu söyledi.

Şirketin, 23 Aralık'tan itibaren Türkiye'ye haftada yedi kez uçuş planladığı, İstanbul'a da yeniden uçuş başlatmayı düşündükleri belirtildi.

Rusya'nın en büyük havayolu şirketi Aeroflot'a yakın bir kaynak gelişmeleri doğruladı. Kaynak, Pobeda'nın İstanbul uçuşlarına yeniden başlama olasılığını da görüştüğünü belirterek, bunun hakkında "henüz karar verilmediğini" söyledi.

Türkiye'ye uçuşların Şeremetyevo Uluslararası Havalimanı'ndan gerçekleştirileceği tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN