Rusya rotayı yeniden başkente çevirdi: Kiev'de art arda patlamalar

Rusya rotayı yeniden başkente çevirdi: Kiev'de art arda patlamalar

Kiev'in Belediye Başkanı Vitaliy Kliçko, başkentte bu sabah patlamalar meydana geldiğini açıkladı. Kliçko, yetkililerin olayı yerinden takip ettiğini belirtirken 10 İHA'nın da düşürüldüğünü ifade etti.

Rusya'nın geçtiğimiz yıl savaş açtığı Ukrayna'da, başkent Kiev'in Belediye Başkanı Vitaliy Kliçko, kentte sabah saatlerinde peş peşe patlamalar meydana geldiğini, ardından 10 insansız hava aracının (İHA) düşürüldüğünü bildirdi.

Kliçko, Telegram hesabından yaptığı açıklamada, "Başkentin Shevchenkivskyi semtinde patlamalar oldu. Yetkililer yerinden takip ediyor" dedi.

Kliçko, birkaç saat sonra ise "Kiev bölgesinde ve başkent üzerinde hava savunma güçleri toplam 10 Shahed insansız hava aracını düşürdü" açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN