Rusya'dan ABD'ye tehdit: Ukrayna'ya Patriot yollarsanız...

Rusya'dan ABD'ye tehdit: Ukrayna'ya Patriot yollarsanız...

ABD'nin, Ukrayna'ya destek olarak Patriot füze savunma sistemleri yollayacağı konuşulurken, Kremlin Sözcüsü Peskov, bunun olması halinde kesinlikle sistemlerin Rusya için meşru bir hedef haline geleceğini söyledi.

Üç ABD'li yetkili, dün Reuters'e verdiği demeçte, Washington'ın bu hafta içinde açıklanması beklenen bir kararla Ukrayna'ya Patriot füze savunma sistemi gönderme planlarını tamamladığını söyledi.

Kremlin'den yapılan açıklamada, ABD'nin, Ukrayna'ya destek olarak Patriot füze savunma sistemleri yollaması halinde, bunun kendileri için meşru bir hedef olacağı belirtildi.

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, bunun olması halinde "kesinlikle" Rusya için bir hedef olacağını söylerken, henüz doğrulanmamış haberler hakkında yorum yapmayacağını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN