Akaryakıt fiyatı yeniden düşüşe geçti! Araç sahipleri bayram edecek, güncel benzin ve motorin fiyatları...

Akaryakıt fiyatı yeniden düşüşe geçti! Araç sahipleri bayram edecek, güncel benzin ve motorin fiyatları...

Son zamanlarda dalgalanmalar yaşayan akaryakıt fiyatlarında yeni bir değişim daha gündeme geldi. Akaryakıt fiyatlarındaki fiyat değişimleri üst üste gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce çifte zam alan benzin ve motorin fiyatları sürücüye isyan ettirdi. Öğrenilenlere göre akaryakıt fiyatları bu gece yarısı itibariyle yeniden değişecek. Peki 22 Şubat güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

Akaryakıt Fiyatlarında İndirim Vakti Geldi!

Son zamanlarda sürekli olarak dalgalanan benzin fiyatlarında yeninden değişiklik görülüyor. Ülkemizde yaşanan ve küresel anlamda yaşanan olaylar ile birlikte pahalanan petrol fiyatı üzerine akaryakıt fiyatları cep yakmaya devam ediyor. Pandemi dönemi ile birlikte uçuşa geçen akaryakıt fiyatları Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaş ile birlikte uçtu gitti.

Son zamanlarda sürekli olarak zamlanan benzin ve motorin fiyatları üzerine indirim haberi duyuruldu. Ülkemizde yaşanan dolar kurundaki artış ve brent petrol varil fiyatının artması nedeniyle akaryakıt fiyatlarında sık sık zam görülebilirken kısa bir süre önce indirim haberi araç sahiplerine müjdelendi.

Sürekli olarak değişen akaryakıt fiyatları üzerine vatandaşlar her sabah "Akaryakıt indirimi var mı?" veya "akaryakıta bugün ne kadar zam yapılacak?" gibi sorular ile yeni güne uyanıyor. Son dakika gelişmesi ile birlikte benzin fiyatlarında indirim açıklandı.

akaryakitta-zam-pompaya-yansidi-iste-guncel-fiyatlar-hkki.webp

Benzin Fiyatlarında İndirim Bekleniyor!

Benzin ve motorin fiyatlarında geçtiğimiz hafta gelen zam ile birlikte araçlarının anahtarını bırakan sürücüler son gelen indirim ile tekrardan yollara düşebilir. 2023 yılının şubat ayı ile birlikte sürekli olarak zam üzerine zam alan akaryakıt fiyatları son gelen haberler ile birlikte indirim alacağı bilgisi paylaşıldı.

Yapılan açıklamalara göre 23 Şubat 2023 tarihi itibariyle benzin grubunda 48 kuruş değerinde indirim uygulanması bekleniyor. Gece yarısı itibariyle pompaya yansıyacak olan indirim beklentisi şimdiden sürücüleri memnun etti. Motorin grubunda ise henüz bir indirim haberi gözükmüyor.

Son olarak 14 Şubat tarihinde benzin ve motorine gelen zamlar ülke gündeminde yer aldı. 14 Şubat 2023 itibariyle benzin litre fiyatlarında 1 lira 11 kuruş, motorinin litre fiyatında ise 1 lira 21 kuruş zam yapılmıştı.

2021-11-benzine-zam-yolda.jpg

22 Şubat Güncel Benzin ve Motorin Fiyat Listesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN