Akaryakıt fiyatlarında artış sürüyor: LPG'ye dev zam

Akaryakıt fiyatlarında artış sürüyor: LPG'ye dev zam

Motorine gece yarısından itibaren 1,07 TL zam gelirken, LPG'ye de bu gece yarısından itibaren 2 liralık zam geliyor. Söz konusu fiyat artışının ardından büyükşehirlerde LPG'nin litre fiyatı 16 TL'yi aşacak.

Brent petrol fiyatları ve dolar kurundaki inişli çıkışlı seyir ile KDV ve ÖTV oranlarında yapılan zamlar, benzin ve motorin fiyatlarının da devamlı değişmesine neden oluyor.

Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1,07 TL zam gelirken, fiyat güncellemesiyle İstanbul'da motorinin litre fiyatı 36,39 liraya, Ankara'da 36,88 liraya, İzmir'de ise 37,07 liraya yükseldi.

Son zammın ardından motorin fiyatı son 2 ayda yüzde 88 yükselmiş oldu.

SIRA LPG'DE

T24'te yer alan habere göre; LPG'ye de 2 Ağustos Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak şekilde 2 liralık zam bekleniyor.

Zammın ardından İstanbul Avrupa yakasında LPG'nin litre fiyatı 15,80 liraya, Anadolu yakasında 16,23 liraya, Ankara'da 16,25 liraya, İzmir'de ise 16,26 liraya yükselecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN