Akaryakıt fiyatlarında dev kampanya! Araç sahipleri depoyu fullemek için o saati bekleyin: 20 TL birden düşecek

Akaryakıt fiyatlarında dev kampanya! Araç sahipleri depoyu fullemek için o saati bekleyin: 20 TL birden düşecek

Akaryakıt fiyatların için flaş gelişme! Brent petroldeki dalgalanma ve döviz kurunda yaşanan hareketlilik benzin ve motorine zam olarak yansımıştı. Geçtiğimiz hafta benzine 1 lira 10 kuruş zam gelmiş fiyatlar değişmişti. Gelen indirim haberi ise araç sahiplerini sevinçten havaya uçuracak. Benzin ve motorine dev indirim geldi. İndirim fiyatını duyan akaryakıt istasyonlarına akın ediyor. İşte 16 Nisan 2023 Pazar günü güncel akaryakıt fiyat listesi...

Benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri sürücüler tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta benzinin litresine 1 lira 10 kuruş zam gelmiş ve fiyatlar yeniden yükselişe geçmişti. Gelen zamlar araç sahiplerini isyan ettirirken beklenen indirim haberi geldi. Akaryakıt fiyatlarında dev indirim! Depoyu fullmek için o saati bekleyin. 20 TL birden düşecek! Peki akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? 1 litre benzin kaç TL oldu? Benzin ve motorine ne kadar indirim geldi? 16 Nisan 2023 Pazar günü benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? İşte il il güncel benzin ve motorin fiyatları...

ARAÇ SAHİPLERİ BU HABERLE BAYRAM EDECEK

Brent petrolde yaşanan dalgalanma ve döviz kurunda yaşanan hareketlilik akaryakıt fiyatlarında zamlara neden oldu. Geçtiğimiz hafta hem benzine hem de motorin ezam gelmiş ve fiyatlar yeniden değişmişti. Fiyatlardaki artış sürücüleri isyan ettirecek hale getirirken beklenen indirim haberi geldi. Akaryakıt fiyatlarında dev indirim. Haberi alan araç sahipleri Petrol ofisine akın edecek. Bu indirim sadece Petrol ofisinde geçerli olacak.

jhjhjhj-7.jpg

AKARYAKIT FİYATLARINDA DEV İNDİRİM! 20 TL BİRDEN DÜŞECEK

Akaryakıt fiyatlarında dev indirim! Petrol ofisinin yeni kampanyası olan Mobil Öde- Geç uygulaması sayesinde akaryakıt alışverişi yapan araç sahipleri büyük indirim Hakkı kazanacak. Petrol Ofisi istasyonlarından yapacağınız 500 TL ve üzeri akaryakıt alışverişine 20 TL hediye para puan kazanma şansınız olacak. Ancak bu indirim kampanyasından yararlanmak için istenilen bazı şartlar bulunmakta.

ghhgghgh-26.jpg

Kampanyaya katılım şartları Petrol Ofisi tarafından duyuruldu. Kampanyaya katılmak için öncelikle Petrol ofisinin mobil uygulaması üzerinden kayıt yapmanız gerekiyor. Ardından da anlaşmalı petrol ofisi istasyonlarından 500 TL ve üzeri alışveriş yapmanız şart. Kampanyaya katılanlara tam 20 TL'lik indirim uygulanacak.

16 NİSAN 2023 PAZAR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 22.41 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 21.08 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 9.70 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 22.46 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 21.14 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 9.70TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı 22.81 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı 21.50 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı 11.37 TL

hjhhjhjhj.jpg

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı 22.77 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı 21.57 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı 11,04TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN