Akaryakıt fiyatlarında son durum! Petrol fiyatları düşüşe geçti: Benzin ve motorinde indirim beklentisi

Akaryakıt fiyatlarında son durum! Petrol fiyatları düşüşe geçti: Benzin ve motorinde indirim beklentisi

Akaryakıt fiyatlarında sürekli olarak değişen fiyat tarifesi ile birlikte sürücüler güncel fiyatları merak ediyor. Brent petrol varil fiyatları ve dolar kurunda yaşanan değişiklikler ile birlikte son haftalarda hızlı bir şekilde fiyat değişikliğine giden akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. Ufak bir düşüş yapan brent petrol varil fiyatı ile birlikte düşüş gelecek mi? Araştırılıyor. İşte tüm detaylar...

AKARYAKIT FİYATLARINA İNDİRİM BEKLENTİSİ!

Son yıllarda ülkemizin gündeminde sık sık yer alan akaryakıt fiyatları merak konusu olmaya devam ediyor. 2023 yılının nisan ayı ile birlikte indirim ve zam haberleri ile gündemde yer alan akaryakıt fiyatları sürücüler tarafından merak ediliyor. Nisan ayı içerisinde brent petrol varil fiyatı ve dolar kurunda yaşanan artış ile birlikte zam üstüne zam geldi.

Nisan ayında tek düşen otogaz (LPG) oldu. Geçtiğimiz hafta benzin ve motorine zam gelirken bu hafta içerisinde zam veya indirim beklentisi merak ediliyor. Küresel anlamda yaşanan hareketlilik ile birlikte fiyatlarda son 1 hafta da yükseliş gerçekleşti.

OPEC+ tarafından alınan karar ile birlikte brent petrol varil üretiminde azaltılmaya gidilecek. Bu karar ile birlikte yükselişe geçen petrol fiyatları artışa geçti. Son günlerde petrol fiyatlarında ufak gerilemeler ile birlikte indirim beklentisi oluştu. Peki bu hafta benzin veya motorine indirim gelecek mi?

fw4et2kxgaacdzy.jpg

AKARYAKIT FİYATLARINDA ZAM!

Akaryakıt fiyatlarında geçtiğimiz hafta ile birlikte zamlar meydana geldi. Brent petrol varil fiyatı ve kurda yaşanan artış benzin ve motorin fiyatlarına yansıdı. Benzin fiyatlarına geçtiğimiz hafta ile birlikte 1 lira 10 kuruş zam yapıldı.

Motorin fiyatlarına ise 67 kuruş tutarında zam geldi. Zam sonrası isyan eden sürücüler akaryakıt istasyonlarındaki fiyatları görmesiyle şok oldu. Peki 17 Nisan güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyat listesi...

akaryakit-fiyatlarinda-tabela-yine-degisti-zamlardan-sonra-indirim-mujdesi-geldi-iste-guncel-benzin-ve-motorin-fiyatlari-8765.jpg

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ!

İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 22,41 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 21,06 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 22,45 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 21,13 TL

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ!

Benzin fiyatı: 22,82 TL

Motorin fiyatı: 21,47 TL

İZMİR GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ!

Benzin fiyatı: 22,80 TL

Motorin fiyatı: 21,55 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN