Akaryakıtta tabela değişti: Motorin ve otogaza indirim geliyor

Akaryakıtta tabela değişti: Motorin ve otogaza indirim geliyor

Bayram öncesi araç sahiplerine indirim müjdesi: Motorin ve otogaz fiyatlarında bu hafta litre başına yaklaşık 1 TL düşüş bekleniyor. Petrol piyasalarındaki gerileme akaryakıt fiyatlarına yansıyor.

Bayram öncesi sürücülere rahat nefes aldıracak bir gelişme yaşandı. Petrol fiyatlarındaki gerileme, motorin ve otogazda indirim beklentisini beraberinde getirdi. Sektör kaynaklarına göre, motorinde 1 TL, otogazda ise 1,07 TL civarında indirim öngörülüyor. İndirimlerin perşembe ve cuma gününden itibaren geçerli olması bekleniyor.

Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varili yüzde 0,6'lık düşüşle 64,55 dolara gerilerken, ABD Başkanı Trump’ın çelik vergilerine ilişkin açıklamaları sonrası piyasalarda oluşan talep daralması endişesi bu düşüşte etkili oldu. Uzmanlar, açıklanacak ABD istihdam verilerinin de fiyatlar üzerinde baskı oluşturabileceğini belirtiyor.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN