Akbank'tan müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası! SMS ile anında başvurun: 20 bin TL veriyorlar

Akbank'tan müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası! SMS ile anında başvurun: 20 bin TL veriyorlar

İhtiyaç kredisine başvurmak isteyenler dikkat. Akbank müşterilerine özel yaptığı kampanyayı duyurdu. Düşük faizle 20 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek. Tek yapmanız gereken 4425'e kimlik numaranızı SMS olarak göndermek. Başvurunun son tarihi belli oldu, bitmeden başvurunuzu yapın. İşte detaylar...

Bankalar tarafından ihtiyaç kredisi yarışı başladı. Vatandaşlar yapılan kampanyaları didik didik araştırırken Akbank müşterilerine büyük müjdeyi duyurdu. Düşük faizle 20 bin TL veriyorlar. Kimlik numaranızı 4425'e SMS olarak gönderin ve paranızı hemen alın. Kampanyanın son başvuru tarihi belli oldu. Süreniz bitmeden paranızı alın! İşte Akbank'ın başlattığı kredi kampanyasının detayları...

HEMEN BAŞVURUN PARANIZ HESABINIZA YATSIN

Milyonlarca kişi bankalar tarafından yapılan ihtiyaç kredisi kampanyaları merak ediyor. Gelen son dakika bilgisine göre Akbank müşterilerine özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Düşük faizle 20 bin TL alabilirsiniz. Hemen Akbank'a mesaj atarak ne kadar kredi çekebileceğinizi öğrenin. Detaylar belli oldu.

jkmfdfd-001.jpg

ANINDA 20 BİN TL VERİYORLAR

Akbank tarafından müşterilerine özel olarak yaptığı duyuruda "Direkt Kredi Hesaplama" sayfasında 20 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyaları için detayları açıkladı. Açıklanan şartlara göre kredi tablosu belli oldu. İşte Akbank kredi tablosu:

  • Aylık yüzde 2,12 faiz oranı
  • Taksit tutarı 868,87 TL
  • Vade tutarı: 36 ay
  • Toplam geri ödeme tutarı: 31.279,32 TL
  • Kredi Tahsis Ücreti: 110,00 TL
  • Aylık Maliyet Oranı: % 2,6861
  • Efektif Yıllık Faiz Oranı: % 37,4479

b67.jpg

Akbank tarafından vatandaşlar sigortalı kredi kullanımlarında yüzde 2,12 faiz oranı ve 868,87 aylık taksit tutarı ile kredi çekebilecek.

KAMPANYAYA NASIL BAŞVURABİLİRİM?

Peki Akbank'ın başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyasına nasıl başvurabilirim? Akbank'tan çekeceğiniz ihtiyaç kredisinde SMS ile başvuru yapmanız mümkün. Buna göre ise 4425 numarasına "KREDİ" yazıp boşluk bırakın "TC KİMLİK NO" hanenizi girerek gönderebilirsiniz. Akbank tarafından yapılan başvuru açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"SMS Kredi 4425 ile Akbank'tan ne kadar kredi alabileceğinizi anında öğrenin, sadece kimlik belgenizle istediğiniz şubemizden kefilsiz kredinizi kullanın.

  1. Kredi yazarak boşluk bırakın,
  2. Vatandaşlık Numaranızı yazın,
  3. 4425'e gönderin."

ÖRNEK SMS METNİ: KREDİ 10020030045

kmdffdfd-1.jpg

"SMS Kredi 4425 ile yapılan başvurular yalnızca İhtiyaç Kredisi için geçerlidir. SMS Kredi ile başvuruda bulunabileceğiniz maksimum kredi tutarı 20.000.TL, maksimum vade ise 36 aydır. 20.000 TL'nin üzerindeki kredi talepleriniz için başvurunuzu Akbank Şubeleri'nden yapabilirsiniz."

BAŞVURUNUZ TELEFONUNUZA GÖNDERİLİYOR

SMS ile Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu bulunduktan sonra 20 bin TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz. Kredi notunuza göre kredi tutarı yaptığınız başvuru sonrası telefonunuza gönderilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN