Akbank'tan son çağrılar! Anında 1000 TL hediye kazanabilirsiniz! Son gün 28 Şubat 2023

Akbank'tan son çağrılar! Anında 1000 TL hediye kazanabilirsiniz! Son gün 28 Şubat 2023

Kampanyalarına bir yenisini ekleyen Akbank tüm müşterilerin yüzünü güldürdü. Kampanyaya katılım sağlayan kişiler tamı tamına 1000 TL kazanıyor. Kampanyaya katılım için son tarih 28 Şubat 2023. İşte Akbank kampanya başvuru detayları…

Bankalar tarafından yapılan kampanyalar müşterilerin dikkatinde yer alırken Akbank'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Şubat ayı içerisinde başlattığı kampanyanın detaylarını araştıran vatandaşlar başvuru yaparak 1000 TL kazanabiliyor.1000 TL ve üzeri harcamalara 200 TL toplamda 1000 TL'ye varan chip-paranın sahibi olabilirsiniz. İşte Akbank kampanya başvuru detayları…


AKBANK KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU


1 Şubat 2023 tarihinden önce Akbank bireysel kartı bulunmayan müşterilerin yararlanabilecek kampanyanın detayları belli oldu. Bu kapsamda 1 Şubat 2023 tarihi ile 28 Şubat 2023 tarihleri arasında ilk kez Axess asıl kart sahibi olan kişiler kampanyaya katılım sağlayabiliyor. Kampanyadan 28 Şubat 2023 tarihine kadar kartı onaylanan Akbanklılar yararlanabilecek.

akbank.jpg
Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, Axess.com.tr, tüm ATM ve şubeler üzerinden başvuru yapılabileceği gibi müşteri iletişim merkezi ile de kart başvurusunda bulunabilirsiniz.


Başvuru formunda yer alan “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneğini tıklayarak anında dijital kullanım özelliğine sahip kart avantajlarından yararlanabilirsiniz. Kartınız adresinize ulaşmadan da internet harcamalarınızı ve mobil ödemelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.


1 Şubat 2023 tarihi ile 28 Şubat 2023 tarihleri arasında başvurusu onaylanan Akbank müşterileri 15 Mart 2023 tarihine kadar yapacakları her 1000 TL ve üzeri harcamada 200 TL toplamda 1000 TL chip para kazanabiliyor.
akbank-1.jpg

Kampanya kapsamında aynı gün içerisinde aynı iş yerinden yapılacak ilk 1000 TL'lik harcama geçerli oluyor. Free, Troy, Ticari kartlar, Ek kart, Öğrenci kartları ve Sanal kart başvuruları kampanyaya dahil değildir. Bireysel bazda gerçekleştirilen kampanya kapsamında toplam 1.000 TL'ye varan chip paraya ek olarak üye iş yerlerinde ve diğer kampanyalardan chip para kazanılabiliyor.

Kampanya kapsamında kazanılan chip paralar ise söz konusu işlemin gerçekleşmesi durumunda otomatik olarak hesabınıza tanımlanır. Yapılan harcamaların iptal edilmesi durumunda ise kazanılan chip paraların iadesi yapılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN