Altın almak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat! Uzman isim son alım çağrısı yaptı! “Çok ucuz”

Altın almak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat! Uzman isim son alım çağrısı yaptı! “Çok ucuz”

Piyasalar yeni haftaya sessiz bir giriş yaparken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş piyasalardaki son durumu değerlendirdi. Altın fiyatlarındaki kritik gelişmeyi açıklayan uzman isim merak edilen soruların yanıtını verdi. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları…

Geçtiğimiz hafta oldukça hareketli bir süreci geride bırakırken yeni günde altın fiyatları sessiz bir başlangıç yaptı. Altın piyasasında yaşanabilecek durumları yatırımcılarla paylaşan uzman isim, bu hafta nelerin yaşanabileceğini anlattı. Piyasada görülen sessizliğin nedeni için kar satışlarını işaret eden Memiş, son haftalarda yaşanan krizler nedeniyle piyasalarında pozisyon aldığını vurguladı. Dolar karşısında her şeyin ucuz olduğunu belirten İslam Memiş, birçok enstrümanın değer kazandığını aktardı. Yeni haftada altın fiyatlarının ne durumda olacağı en çok araştırılan konular arasında yer alırken merak edilen soruların yanıtı da İslam Memiş'ten geldi, İşte İslam Memiş'in o açıklamaları…

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Yeni hafta borsaya toparlanma ile başlarken altın fiyatlarındaki son durum da merak konusu oldu. İslam Memiş, borsada destek seviyesinin 4900 puan olduğunu ifade ederken ilk aşamada 5150 devamında ise 5200 puana kadar yükselme görülebileceğini aktardı.

dolar-001.jpg

Dolar TL kurunda görülen rakamların 19,09 olduğunu işaret eden Memiş, serbest piyasada rakamların 19,40 civarına kadar ulaştığının altını çizdi. Doların kısa vadeli baskılanmadan kurtulacağını ifade eden Memiş, orta ve uzun vadede görünümün pozitif olduğunun altını çizdi.

dolar-ne-oldu.jpg

Euro dolar paritesinde destek seviyesinin 1,0635 olduğuna değinen İslam Memiş direnç seviyesinin ise 1,0830 olduğunu aktardı. Geri çekilmelerin kalıcı olmadığını vurgulayan uzman isim piyasalardaki son durumu açıkladı.

islam-memis-gram-altin.jpg

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?


Geçtiğimiz hafta içerisinde 1858 Dolar civarında haftayı tamamlayan ons altın şimdilerde 2.000 dolar seviyesini zorluyor. Fiyatlarda aşağı doğru bir kırılma olması durumunda 1.948 dolar seviyesinin test edileceğini aktaran uzman isim direnç seviyesinin ise 1.998 dolar olduğunu vurguladı. Kar satışlarının beklendiğini dile getiren Memiş, merakla takip edilen gram altın fiyatlarının 1208 TL seviyesine gerilediğini aktardı.

altin-fiyat.jpg

Yaşanan bu gerilemenin kar satışlarına bağlı olduğunu aktaran uzman isim 1150 ile 1170 rakamlarının ekranlara yansıdığını vurguladı. İslam Memiş, serbest piyasada rakamların 1170 ila 1190 TL arasında olduğunu aktarırken uzun vadede altın için pozitif bir görünüm olduğunu söyledi.

islam-memis-aciklama-1.jpg

Ons gümüş fiyatlarının hala ucuz olduğunu aktaran İslam Memiş, bu hafta içerisinde 22,80 destek ve 23,50 direnç seviyelerinin görülebileceğini söyledi. Orta ve uzun vadede değerlendirmelerde bulunan Memiş önce 24 dolar daha sonra 26 dolar seviyesini işaret etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN