Altında fırtına koptu geliyor! Hatice Kolçak yeni seviyeyi verdi, o tarihte bozduran köşelik olacak

Altında fırtına koptu geliyor! Hatice Kolçak yeni seviyeyi verdi, o tarihte bozduran köşelik olacak

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı sonrası hızla yükselişe geçen altın fiyatları, yeni haftanın ilk gününe rekorla başladı. Gram altın 1.664 TL'ye kadar çıkarken çeyrek altın ise 2.736 liraya kadar yükselmiş durumda. Yatırımcılar 'Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın ne kadar olacak?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan piyasaları altüst edecek tahmin geldi. O tarihte gram altın uçacak! Bekleyen köşeyi döner.

Altın fiyatları faiz kararları ile birlikte değişmeye devam ediyor. Gram altın ve çeyrek altın fiyatlarında yükselişler hızla devam ederken gözler altın uzmanlarının tahminlerine çevrilmiş durumda. Vatandaşlar 'Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gram altın ne kadar olacak? Altın alınır mı satılır mı?' sorularını araştırırken korkutan uyarı geldi. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, elinde gram altın olanları uyardı. Altında fırtına koptu geliyor! Hatice Kolçak yeni seviyeyi verdi, o tarihte bozduran köşelik olacak. İşte 11 Eylül 2023 güncel altın fiyatları...

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gramı bugün bin 663 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 664 lirada bulunuyor.

yeni-hhgh.jpg

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Çeyrek altın 11 Eylül 2023 Pazartesi günü 2 bin 769 liradan geri alınırken, hafta içi satış fiyatı ise 2 bin 804 lirada konumlanmış durumda.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ LİRA?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 11 bin 279 liradan geri alınırken, 11 bin 450 liradan da satışa sunuluyor.

HATİCE KOLÇAK TARİH VERİP UYARDI: ALTINDA FIRTINA KOPACAK!

Altın fiyatları ile ilgili yaptığı tahminlerle sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Hatice Kolçak, gram altın için korkutan açıklamalarda bulundu.

hgghhg-48.jpg

Elinde gram altın olanları uyaran Kolçak, beklediği yeni seviyeleri duyurdu. Gram altının o tarihte 1.800 TL olacağını belirten Kolçak, "OVP'ye göre yıl sonu gram altın 1827 TL oluyor. Ben bu hesaplamayı 1900 dolardan yaptım. Yine önümüzdeki sene OVP'nin belirttiği rakama göre, 36,80 kurdan hesaplarsak 2765 TL çıkıyor. Şu an gram altın 1670 civarında. Fiziki ise hiç olmadık yerlerde. Basit olarak hesapladığımızda, OVP rakamlarına göre gram altın çok büyük artacak." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN