Araba almak isteyenlere özel kampanya! O marka 2023 model sıfır araçta fiyatı 220 bin TL'ye çekti!

Araba almak isteyenlere özel kampanya! O marka 2023 model sıfır araçta fiyatı 220 bin TL'ye çekti!

Sıfır araç piyasasındaki yükseliş hızla devam ederken o marka araç için büyük bir kampanya haberi paylaşıldı. Peki hangi araçlarda indirim olacak? Tüm detaylar haberimizde.

Son dönemlerde sıfır araç piyasasında yaşanan yükseliş sonrasında sıfır araç bulmakta hayli zorlaştı. Peki sıfır araçlarda hangi marka kampanya başlattı? Kampanya şartları neler? Yarısını şimdi yarısını 1 sene sonra öde kampanyası ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

O MARKA ARAÇLAR İÇİN BÜYÜK KAMPANYA

Son dönemlerde sıfır araç alma hayallerini yükselen fiyatlar sebebiyle rafa kaldıran vatandaşlar için yeni bir kampanya duyurusu paylaşıldı. Fiat marka Egea model araçlar için şimdi al yarısını bir sene sonra öde kampanyası başladı. Yani vatandaş aracını yarı yarıya ödemiş olacak. Kampanya Nisan ayı boyu devam edecek. Fiat tarafından başlatılan kampanya kapsamında araçlar 219 bin TL'den satışa başlayacak. 

Fiat Egea Araç Kampanyası

Yarısını bir sene sonra öde kampanyası ile ilgili diğer bütün detaylar Fiat resmi internet sitesi üzerinde paylaşılıyor. Fiat araç için başlatılan kampanya 2 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Kampanya 4 Nisan tarihinde başlatıldı. Fiat Egea sıfır araçlar için kredi kullanımları ve taksit oranları da belli oldu. Sıfır araç sahibi olmak için kredi çekecek vatandaşlar 24 ay vade ile ödemelerini yapabilecek ve kredi seçeneğiyle araba alacak vatandaşlar sıfır kilometre araç modellerinden istediklerini seçebilecek. Kampanya kapsamında Fiat Egea model satışlar ise 439 bin 900 TL'den başlayacak. Yarısı şimdi yarısı bir sene sonra kampanyası kapsamında Egea araçların ilk sene 219 bin 950 TL ödeyerek alınabilecek. Kalan tutar ise bir sene sonra ödenecek. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN