Araç sahipleri canından bezdi! Akaryakıtta tabela yine değişti... 12 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları

Araç sahipleri canından bezdi! Akaryakıtta tabela yine değişti... 12 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Küreselde yaşanan olaylardan etkilenen akaryakıt fiyatları dolar kurundaki yükseliş ile birlikte zam üstüne zam almaya devam ediyor. Akaryakıt fiyatları gece yarısı itibariyle yeniden değişti. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

AKARYAKIT FİYATLARINDA ZAM

Araç sahipleri tarafından sık sık araştırılan akaryakıt fiyatları neredeyse her geçen gün güncelleniyor. Sürekli olarak indirim ve zam haberi ile birlikte araç sahipleri fiyatları takip etmekte zorluk çekiyor. Kürselde yaşanan pandemi ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş sonrasında petrol fiyatları etkileniyor.

Brent petrol varil fiyatının dolar bazında satışının gerçekleşmesiyle birlikte ülkemizde uçuşa geçen dolar akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Gece yarısı itibariyle akaryakıt fiyatları yeniden değişiklik gösterdi. İşe gitmek için trafiğe çıkan sürücüler akaryakıt istasyonlarında gördüğü fiyatlar karşısında şok geçirdi.

15771779055e01d331ea3bb.jpg

ARAÇ SAHİPLERİ KONTAK KAPATTI

Gece yarısı itibariyle değişen fiyat listesi araç sahiplerinin gündeminde yer aldı. Dolar kurundaki artıştan etkilenen akaryakıt fiyatları sürücülere kontağı kapattırdı. Gece yarısı itibariyle motorin fiyatlarına zam geldi.

Akaryakıt istasyonlarında pompa fiyatlarına yansıyan zam miktarı 1 lira 7 kuruş tutarında oldu. Güncel akaryakıt fiyatlarına göre benzin fiyatlarında bir değişiklik meydana gelmedi. Güncel akaryakıt fiyatları ise haberimizin devamında yer alıyor.

fa-pcgqwyaakkee.jpg

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

İstanbul Anadolu Yakası Benzin litre fiyatı: 26,62 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin litre fiyatı: 26,28 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin litre fiyatı: 26,66 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin litre fiyatı: 26,34 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

Ankara Benzin litre fiyatı: 27,17 TL

Ankara Motorin litre fiyatı: 26,84 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

İzmir Benzin litre fiyatı: 27,16 TL

İzmir Motorin litre fiyatı: 26,92 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN