Asgari ücretli, memur ve emekliye müjde! Bayram öncesinde bayram coşkusu yaşanacak: 7.500 TL…

Asgari ücretli, memur ve emekliye müjde! Bayram öncesinde bayram coşkusu yaşanacak: 7.500 TL…

Bayram öncesinde bayram hediyeleri hesaplara tanımlanıyor. Asgari ücretli, memur ve emekliye 7.500 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. E-devlet sistemi üzerinden başvuru yapan ödemelerini alabilecek. İşte ödemeler hakkındaki tüm detaylar…

Asgari ücretli, dar gelirli, memur ve emekli vatandaşlara sevindiren açıklama geldi. Sabah saatlerinde yapılan açıklama doğrultusunda başvuru yapanlara bayram öncesinde yardım ödemesi yapılacağı duyuruldu. E-devlet sistemi üzerinden yapılan başvuruların dikkate alınacağı vurgulanırken ödemelerinde IBAN numarasına yatırılacağı belirtildi. İşte ödemeler hakkındaki tüm detaylar…


BAYRAM HARÇLIKLARI HESAPLARA TANIMLANIYOR

Kurban Bayramı öncesinde müjdeli haberler de peş peşe geliyor. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yanı sıra hane içerisinde kişi başına düşen Aylık gelirin Asgari ücretin 1/3'ünden az olması durumunda vatandaşlara yardım ödemesi yapılacağı vurgulandı. Kurban Bayramı için nefesler tutulurken bayram harçlıklarının da hesapları tanımlanacağı vurgulandı.
paralarr.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?


Başvuruda bulunacak vatandaşların T.C kimlik numaraları ve e-devlet şifreleri ile sisteme giriş yapması gerektiği vurgulandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sekmesi altında bulunan sosyal yardım ve destek ödemesi başvuru formunu doldurarak başvuru işlemlerinin tamamlanacağı aktarıldı.

para-odemesi-1.jpg

Yapılacak yardım ödeme tutarlarının 7.500 TL olduğu aktarılırken başvuruların onaylanması durumunda ödemelerin Ziraat Bankası hesaplarına yapılacağı vurgulandı. Bunun yanı sıra ödemeler T.C kimlik numarası ile birlikte PTT şubelerinden de alınabilecek. Bayram öncesinde bakanlık tarafından sağlanacak Bayram yardımının karşılıksız ve geri ödemesiz olduğu vurgulandı. Kriterlere uygun olan herkesin başvuru yapabileceği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN