Ayçiçek yağı indirimi başladı! A101'de 5 litre fiyatına inanamayacaksınız: İşte marka marka en ucuz ayçiçek yağları!

Ayçiçek yağı indirimi başladı! A101'de 5 litre fiyatına inanamayacaksınız: İşte marka marka en ucuz ayçiçek yağları!

Mutfakların başlıca temel ihtiyaç malzemelerinden biri olan sıvıyağlar uzun zamandan berri gündemdeki yerini koruyor. Bir çok vatandaşın yakından takip ettiği ayçiçek yağ fiyatlarıyla ilgili kampanya A101 tarafından açıklandı.

Ev hanımları tarafından en çok kullanılan ürünlerden olan sıvı yağlarda peş peşe zam yapılmış ve fiyatlar uçuk rakamlara ulaşmıştı. Vatandaşlar ucuza yağ alabilmek için zincir marketleri tarafından yapılan indirimleri yakından takip ediyor. Ayrıca Rusya ve Ukrayna savaşının çıkması ile birlikte bu durumdan oldukça etkilenen temel ihtiyaç malzemesi olan sıvıyağ olmuştu. Vatandaşlar ise ihtiyacı olan sıvıyağı market market gezip en uyguna alma derdinde. Marketlere akın eden vatandaşlar ise sıvı yağ stoklarını eritmişti.

AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ BAŞLADI! A101'DE 5 LİTRE FİYATINA İNANAMAYACAKSINIZ: İŞTE MARKA MARKA EN UCUZ AYÇİÇEK YAĞLARI!

Türkiye'de artan enflasyon ve dolar kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte gıda fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında gelen sıvı yağlarla ilgili flaş gelişme yaşandı. Türkiye'nin en çok tercih edilen süpermarketinde ayçiçek yağı kampanyası, vatandaşları sevindirdi. Bir çok vatandaşın yakından takip ettiği ayçiçek yağ fiyatlarıyla ilgili kampanya A101 tarafından açıklandı.

  • Vera ayçiçek yağı 5 litre 144 TL

aycicek-yagi-9qav.webp

Komili ayçiçek yağı 5 litre 155 TL

adsiz.png

Vera ayçiçek yağı 2 litre 69 TL

adsiz1.png

Biryağ ayçiçek yağı 1 litre 42.25 TL

adsiz2.png

Komili ayçiçek yağı 1 litre 42.25 TL

adsiz3.png

Yudum ayçiçek yağı 1,25 litre 57.95 TL - 2 al 98.75 TL

adsiz4.png

Vera ayçiçek yağı 1 litre 37.50 TL

adsiz5.png

Biryağ ayçiçek yağı 2 litre 73 TL

adsiz6.png

Komili ayçiçek yağı 2 litre 73 TL

adsiz7.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN