Babacan'ın ziyaret ettiği esnafın gündeminde de MB rezervleri vardı

DEVA Partisi Lideri Babacan'ın Ankara'da ziyaret ettiği Ulus esnafının da gündeminde 128 milyar dolar tartışmaları vardı. Bir esnaf, "128 milyar dolar İstanbul’u satın alır" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’da Ulus esnafını ziyaret etti. Merkez Bankası'nın 128 milyar dolarlık rezervinin akıbeti esnafın da gündemindeydi. 

"128 MİLYAR DOLAR İSTANBUL'U SATIN ALIR"

Destek verilmemesinden yakınan bir esnaf Babacan’a şunları söyledi:
 
“Bu hükümet bizi batırdı. 128 milyar doları nereye götürdüler? 128 milyar dolar İstanbul’u satın alır. Vallahi ayıp bir şey. ‘Vatandaşa bu kadar para verdim’ diyor. Ben esnaf adamım, devlete vergi veriyorum. Bana 500 Lira vermedi. Avrupa parayı yağdırıyor, burada 1 Lira yok.”
 
"BİTTİK BİZ, BİTTİK"


Alışveriş yapamadığını söyleyen bir vatandaş ise döviz rezervlerinin nereye satıldığını soranların soruşturulmasını Babacan’a şu sözlerle şikayet etti: “Alışveriş yapamıyorum, emekliyim. Kuruttular bizi. 128 milyar dolar nerede deyince hapse giriyor millet. Sattık diyor, cehennemin dibine satsınlar ya. Bittik biz, bittik.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN