CHP seçim için kolları sıvadı: '128 milyar dolar' kampanyası nasıl doğdu?

CHP seçim için kolları sıvadı:  '128 milyar dolar' kampanyası nasıl doğdu?

CHP, hem rakip analizi yapmak hem de kendi seçmeninin duygu ve düşüncelerini ortaya çıkarmak için harekete geçti. Olası bir erken seçim için şimdiden kolları sıvayan CHP'li üst düzey yetkililer, '128 milyar dolar' stratejisinin nasıl doğduğu ile ilgili de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

CHP'li üst düzey yetkililer, partinin yeni seçim kampanyaları ile ilgili gazetecilere dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Milliyet'ten Mehtap Gökdemir'in haberine göre, partinin bir ajansla çalıştığı iddialar ile ilgili bilgi veren parti kaynakları, "CHP stratejik olarak olayları analiz eden, ölçen ve bu ölçümlerini bizimle paylaşan iki farklı grupla çalışmasını sürdürüyor. Bu grupların içerisinde bazı MYK üyelerimiz, milletvekillerimiz var. Bunların çalışması, günü anlama ve günden çıkarttığı malzemeyle geleceğe dönük bazı sloganlar, fikirler, stratejiler üretmek.

"ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ İKİ GRUP VAR"

'128 milyar dolar' stratejisi de böyle doğmuş bir strateji. Fikir hepimizden çıktı. Profesyonel bir ajans, bir anlaşmamız yok. Anlaşmalı olduğumuz iki grup var, biri İbrahim Uslu ve arkadaşları, bir diğeri de Bekir Ağırdır, Ali Kiremitçioğlu ve arkadaşları" ifadelerini kullandı.

CHP'li yetkili, yapılan araştırmalara göre gündemi ve geleceği kurguladıklarını belirterek şunları kaydetti:

"RAKİP ANALİZİ YAPIYORUZ"

"Biz aylık olarak öncelikle bize oy vermeyen kitle nasıl düşünüyor, onu alıyoruz. İkincisi bizim söylemlerimizden nasıl etkileniyor, gündem konusu olan başlıkla ilgili duygu ve düşünceleri neler? Türkiye ile ilgili kaygıları neler?

Bugün bir seçime gitsek onların eğilimindeki değişiklikler neler? Bunlara bakıyoruz. Bu araştırmalarla Türkiye’yi takip ediyoruz. Rakip analizi yapıyoruz. Bunun içerisinde hem kendi seçmenimizin duygu ve düşüncelerini alıyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN