BDDK düğmeye bastı bu bankalar harekete geçti! Faizler siliniyor taksitle ödeme imkanı geliyor! Sadece bu kişiler yararlanacak

BDDK düğmeye bastı bu bankalar harekete geçti! Faizler siliniyor taksitle ödeme imkanı geliyor! Sadece bu kişiler yararlanacak

Bankalara kredi borcu olan ve ödemekte zorlanan vatandaşlar için BDDK düğmeye bastı ve bu kapsamda borçlulara ödeme kolaylığı getirildi.Bu fırsat kredi yapılandırması yapmasına rağmen ödeyemeyenler için sağlanacak. Bu kapsamda internet vergi dairesinden borç konsolidasyonu ve alacak tahsilatı hakkında faydalanabilirsiniz.

Bankalara kredi borcu olan ve ödemekte zorlandığı için nasıl kapatacağını bilmeyenler için yeni bir uygulama getirildi. Borcunuzu ödemek istediğinizde yapmanız gereken çok basit. Söz konusu uygulamadan daha önce kredi yapılandırma sürecinden geçen ve borçlarını ödeyemeyen vatandaşlar da faydalanabiliyor.

KREDİ BORCU TAKSİTLENDİRME

KREDİ BORCU TAKSİTLENDİRME

İnternet vergi dairesinin internet girişinden kredi geri ödemesini taksitler halinde ödeyebilirsiniz. 2 ayda bir 18 taksit ile ödeme yapılabilmektedir. Diğer taraftan size özel olarak ne gibi bir imkan sağlanabileceği konusunda da kontrol sağlayabiliyorsunuz. Borç konsolidasyonu gibi birçok işlemde dikkat çeken internet vergi dairesi vatandaşlara en iyi hizmeti vermektedir. Kredi kapatmadan taksitlendirmeye kadar tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

BORCUN YÜZDE 90 FAİZİ SİLİNİYOR

Taksitler yerine hepsini tek seferde öderseniz, borcunuzun üzerindeki yüzde 90 faiz silinecektir. Dolayısıyla tüm borçları buradan kapatmak çok daha mantıklı. İnternet vergi dairesine kayıt olarak taksitli ödeme yapabilir veya doğrudan borçlarınızı konsolide edebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN