Benzinde 50 lira şoku! Kahreden haberi böyle duyurdu: Artık pet şişe ile alacağız

Benzinde 50 lira şoku! Kahreden haberi böyle duyurdu: Artık pet şişe ile alacağız

Son dakika haberi... Akaryakıt fiyatları sürücüler tarafından kontrol edilmeye devam edilirken bir son dakika haberi daha geldi. Eski CHP eski milletvekili Gürsel Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kötü haberi duyurdu. Akaryakıta bir zam daha geliyor! Bu zam kontak kapattırır, benzinde 50 lira şoku! Araç sahipleri artık pet şişe ile alacak. Peki akaryakıt fiyatlarına yeni zammı geliyor? Benzine ne kadar zam geliyor? İşte detaylar haberimizde...

Brent petroldeki dalgalanma ile birlikte değişen akaryakıt fiyatları vatandaşların gündeminde. Yıl başından bu yana artan benzin ve motorin fiyatları rekor üstüne rekor kırarken geçtiğimiz günlerde benzine yeni zam gelmişti. Gelen zamlar sonrası akaryakıt fiyatları 40 TL'ye kadar dayanırken CHP eski milletvekili Gürsel Tekin'den kötü haber geldi. Kahreden haberi az önce duyurdu. Akaryakıt fiyatlarına okkalı zam geliyor! Gelen zam sonrası benzinin litresi 50 TL'yi aşacak. Peki akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? Benzinin litresine ne kadar zam geliyor? İşte 21 Ekim 2023 Cumartesi günü güncel benzin ve motorin fiyatları...

AZ ÖNCDE DUYURULDU: BENZİNE OKKALI ZAM GELİYOR!

Akaryakıt fiyatları sürücüler tarafından araştırılmaya devam edilirken CHP eski milletvekili Gürsel Tekin'den acı haber geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tekin, benzinin litresine yeni zam geleceğini duyurarak şunları söyledi:

"İstanbul'da benzinin litresi 35.15 lira, Motorinin litresi 39.58 lira. İşler buraya gelecek dediğimizde "Ben zaten 50 liralık alıyorum" diyenler vardı. 1 litrelik pet şişe ile artık benzin alırlar. Uyarıyorum. Zamlar kapıda. Benzin 50 lirayı da geçecek."

jhhj-9.jpg

21 EKİM 2023 CUMARTESİ GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin fiyatı: 35.10 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 39.56 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 18.15 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda benzin fiyatı: 35.15 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 39.62 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 18.18 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 35.80 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 40.20 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 18.22 TL

hjhj-22.jpg

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 35.90 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 40.37 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 18.27 TL

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor. Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN