Benzine bir zam daha! O geceye kadar depoları doldurun! Bu zam arabaları kapıda süs olarak bekletecek

Benzine bir zam daha! O geceye kadar depoları doldurun! Bu zam arabaları kapıda süs olarak bekletecek

Son dakika akaryakıt haberleri... Akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşların gündeminde. Yeni yılla beraber zamlanan benzine bir zam daha geldi. Sektör kaynaklarından alınan son dakika bilgisine göre, Pazartesi gece yarısı bezinin litresine 66 kuruş zam geliyor. Gelen zamla birlikte benzine bir hafta arayla 1 TL 46 liralık zam yapılmış olunacak. Peki benzine zam mı geliyor? Motorinin litresi ne kadar? İşte 14 Ocak 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Son dakika haberi: Brent petrol ve döviz kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte akaryakıt fiyatlarında sıcak haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda benzinin litresine zam gelmişti. Gelen zamdan sonra tabelalar yeniden değişirken gelen son dakika haberi araç sahiplerini isyan ettirecek. Benzine bir zam daha geliyor. Tarih verildi, o geceye kadar depoları fulleyin. Peki benzinin litresine ne kadar zam geliyor? 14 Ocak 2023 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? Brent petrol kaç dolar? İşte güncel benzin ve motorin fiyatları...

SON DAKİKA: BENZİNE OKKALI ZAM GELİYOR!

Sektör kaynaklarından alınan son dakika bilgisine göre, benzinin litresine Pazartesi gece yarısından itibaren 66 kuruşluk zam gelecek. Gelen zamla birlikte bir hafta arayla benzine 1.46 lira zam gelmiş olacak. Gelen zam sonrası benzin salı gününden itibaren İstanbul'da 20.33, Ankara'da 20.54, İzmir'de 20.52 liradan satılacak.

fgngfn-16.jpg

BRENT PETROL KAÇ DOLAR?

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 85,23 dolardan işlem görüyor. Dün 84,74 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 84,03 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, kapanışa göre yüzde 0,51 azalarak 83,60 dolar oldu. Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 78,11 dolardan alıcı buldu.

14 OCAK 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Anadolu Yakası benzin fiyatı: 19,68 TL
  • Anadolu Yakası motorin fiyatı: 22,11 TL
  • Avrupa Yakası benzin fiyatı: 19,68 TL
  • Avrupa Yakası motorin fiyatı: 22,11 TL

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Benzin fiyatı: 19,94 TL
  • Motorin fiyatı: 22,32 TL

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Benzin fiyatı: 19,90 TL
  • Motorin fiyatı: 22,42 TL

fgngfnf-2.jpg

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz rafineri fiyatı hesaplanırken ise Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN