Bu konutlar sudan ucuz! 340 bin TL’ye ev sahibi olmak hiç de zor değil! Ayda 5.763 TL taksitle 3+1 daire…

Bu konutlar sudan ucuz! 340 bin TL’ye ev sahibi olmak hiç de zor değil! Ayda 5.763 TL taksitle 3+1 daire…

Bu ilandan sonra herkes ev sahibi olmak isteyecek. Artan konut fiyatlarına inat bu fiyatlar bir bir düşüyor. Yalnızca 340 bin TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz. Peşinat ödemeden ayda yalnızca 5.763 TL taksitle 3+1 daire satışı başladı. İşte 3+1 daire detayları…

Ev sahibi olmak isteyenlere yeni ilanlar Vakıfbank'tan geldi.Emlak piyasasında büyük ses getiren ilanlar ile birlikte peşinatsız yalnızca 5763 TL taksit ile 3+1 daire fırsatı sunuluyor. Artan konut fiyatlarından sonra vatandaşlar da ev sahibi olmaktan vazgeçmeye başladı. Uygun fiyatlı konut fırsatlarını değerlendirmek isteyen vatandaşlara Vakıfbank'tan 340.000 TL'ye konut fırsatı sunuluyor. 123 metrekare oturma alana sahip olan daire Devlet Hastanesi, eczane, market ve toplu taşıma duraklarına da yürüme mesafesinde bulunuyor. İşte 3+1 daire detayları…


KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Vakıfbank tarafından yayınlanan ilan detayları merak ediliyor. Türkiye'nin büyük şehirleri arasında yer alan Antalya'da ev sahibi olmak isteyenlerin adresi Kepez olacak. Antalya'nın en büyük ve gelişmiş ilçeleri arasında yer alan Kepez doğal güzellikleri ile de herkesi kendine hayran bırakıyor. Vatandaşlar hem şehir hayatından yararlanırken doğal güzelliklerin de keyfini sürebilecek.

vakifbank-4.jpg

VAKIFBANK DETAYLARI PAYLAŞTI


Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilan doğrultusunda vatandaşların teklif verebileceği belirtildi. İlanın başlangıç fiyatı 335.000 TL olarak belirtilirken alıcıların en fazla 5000 TL artırım yaparak teklif verebileceği aktarıldı. Yapılan teklifler arasında en yüksek teklifi veren müşteri ise ev sahibi olacak.

antalya-kepez.jpg
Daire alımlarında müşterilerden peşinat istenmezken ayda yalnızca 5.763 TL taksit imkanı ile ev sahibi olunabileceği belirtildi. Toplam taksit süresinin 120 ay olduğu belirtilerek alıcıların bütçesini zorlamadan ev sahibi olabileceğinin altı çizildi.


VAKIFBANK DAİRE ÖZELLİKLERİ NELERDİR?


Vakıfbank tarafından ilana çıkarılan dairenin özellikleri de merak ediliyor. 3+1 olarak satışa çıkarılan daire antre, mutfak, hol, WC, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Satışa çıkarılan dairelerin ara katta olduğu belirtilirken kat kaloriferi olduğu aktarıldı.

antalya-kepez-konutlar.jpg


Dairelerde ankastre mutfak dolabı, laminant parke zemin, pvc doğrama pencere, çelik kapı gibi modern donanımlar yer almaktadır. Dairelerin tapusunun hazır olduğu belirtilerek müşterilerin hemen taşınabileceğinin altı çizildi.


Vakıfbank teminatı ile satışa çıkarılan daireler alıcıların dikkatinde yer alıyor. Bu kapsamda satış işlemlerinde komisyon ya da aracı ücreti ödemek zorunda kalmadan uygun fiyatlı konut sahibi olabilirsiniz. İlan hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden detayları öğrenebilir.

vakifbank-satilik-daire-ilani.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN