Buna para yatıranın vah haline! Selçuk Geçer korkunç sonu duyurdu

Buna para yatıranın vah haline! Selçuk Geçer korkunç sonu duyurdu

Ekonomist Selçuk Geçer, altın ve kripto para piyasalarındaki son dönemdeki düşüşlerle ilgili olarak yatırımcıları uyararak, bu yatırım araçlarının içerdiği risklere dikkat çekti. Altın ve kripto para piyasalarında yaşanan volatiliteye işaret eden Geçer, özellikle yatırımcıların bu dönemde daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Altın yatırımları hakkında konuşan Geçer, altın fiyatlarında kısa vadede bir geri çekilme beklentisi olduğunu belirtti. Altın fiyatlarının 1900 dolar seviyelerine kadar düşebileceğini ancak orta ve uzun vadede fiyatların tekrar yükselişe geçeceğini öngördü. Geçer, altın fiyatlarının şu an 2.155 dolar seviyesinde olduğunu hatırlatarak, 2.100 doların üzerindeki kısa vadeli düşüşler için yatırımcıların temkinli olmaları gerektiğini ifade etti.

Kripto para piyasalarına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Geçer, özellikle Bitcoin’in son zamanlarda 73 bin dolar seviyelerinden 63 bin dolar seviyelerine kadar yaşadığı düşüşü ele aldı.

img-4523.jpeg

Geçer, bu düşüş trendinin devam etmesi durumunda Bitcoin’in ilk etapta 51.000-52.000 dolar seviyelerine kadar gerileyebileceğini ve bu durumun yatırımcılar arasında panik yaratabileceğini söyledi. Ayrıca, eğer 51.000 dolar seviyeleri aşağı yönlü kırılırsa ve piyasada olumsuz bir hava hakim olursa, Bitcoin fiyatlarının 40.000 doların altına düşerek 25.000 dolar seviyelerini görebileceğini belirtti. Bu nedenle Geçer, kripto para yatırımcılarının özellikle dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN