Chery'nin alt markası JAECOO 7'nin Türkiye testleri başladı: SUV segmentinde yeni bir yıldız doğuyor

Chery'nin alt markası JAECOO 7'nin Türkiye testleri başladı: SUV segmentinde yeni bir yıldız doğuyor

Chery’nin Nisan 2023’te Şangay Otomobil Fuarı’nda lansmanını yaptığı alt markası JAECOO 7’nin Türkiye testleri başladı. Piyasada dengeleri değiştirecek modelin özelliklerini duyanlar inanamıyor. İşte SUV segmentinde yeni bir yıldız doğuyor dedirten JAECOO 7…

ESMAGÜL KOÇAK

Chery, alt markası JAECOO 7’nin tanıtımını 2023 Nisan ayında yapmıştı. Özellikleriyle dikkat çeken bu alt modelin şimdi Türkiye testleri başladı. İşte, herkesin yeni gözdesi olacak JAECOO 7’nin özellikleri…

HEM ARAZİ HEM DE ASFALT İÇİN UYGUN

Chery Group'un iddialı alt markası JAECOO, Türkiye otomobil pazarına adımını atıyor. Yüksek dayanımlı çelik gövdesi, akıllı sürüş destek sistemleri ve 7 farklı sürüş modu ile donatılan JAECOO 7, hem asfaltta hem de arazide üstün performans vaat ediyor. JAECOO 7, Chery'nin yüksek verimlilik özelliğiyle tanınan 1.6 TGDI motoru sayesinde, 0-100 km/s hızlanmasını sadece 8 saniyede tamamlıyor.

jaecoo-7.jpg

Bu karizmatik SUV, 1.6 TGDI motoru ve 7 ileri DCT otomatik şanzıman kombinasyonuyla, iki tekerlekten çekişli ve dört tekerlekten çekişli versiyonlarla sunulacak. JAECOO 7, 21 derecelik yaklaşma ve 29 derecelik uzaklaşma açılarıyla dikkat çekiyor. 200 mm minimum yerden yüksekliği ve 600 mm su geçiş kapasitesi ile JAECOO 7, gelişmiş arazi kabiliyetleri sergiliyor ve doğa tutkunlarının ihtiyaçlarını karşılamaya hazır.

jaecoo-7-1.jpg

KONFOR VE PERFORMANS BİR ARADA

Chery Türkiye yönetimi, bu yeni modeli Türkiye pazarına sunma kararı aldı. JAECOO 7'nin Türkiye yollarındaki testleri başladı ve satışa sunulma tarihi için heyecanlı bir bekleyiş sürüyor. Şık ve karizmatik tasarımı ile Chery ailesinin en pahalı modeli olmasına rağmen, rekabetçi fiyatlandırmasıyla kullanıcıları etkilemeye aday.

JAECOO 7, SUV segmentinde yeni bir dönemi temsil ediyor ve Türkiye pazarında dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Hem konfor hem de performans arayan otomobil severler için cazip bir seçenek olacak bu model, kısa süre içinde satışa sunulacak. JAECOO 7, Türkiye'de SUV segmentinde yeni bir yıldız olarak parlamaya hazır!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN