Damacana suya yüzde 25 zam

Damacana suya yüzde 25 zam

Son günlerde, birçok hizmet ve ürüne gelen zamlardan, damacana su fiyatları da etkilendi. Yapılan yüzde 25'lik zammın ardından 19 litre damacana suyun fiyatı arttı. İşte detaylar...

İstanbul'da damacana su fiyatlarına gelen yüzde 25 zammın ardından 19 litrelik damacana su fiyatı 23 liraya kadar yükseldi. 2021 Temmuz ayında 14-15 liradan satışa sunulan damacana su, zam ile birlikte ortalama 8 liraya kadar fiyat artışı yaşadı.

İSTANBUL'DA DAMACANA SU FİYATLARI NEDEN ARTTI?

İstanbul Sucular ve Meşrubatçılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Turan Akkaya, damacana sulara yapılan zammın en büyük sebebinin; 'nakliye maliyetlerinin artışı' olduğunu belirtti.

Ahmet Turan Akkaya, "Tabii ki bunlar uzaklığına göre yakıt, köprü giderleri, otoban giderleri malumunuz. Mart ve nisan aylarına kadar fiyatların böyle gideceği kanaatindeyim" ifadelerini de açıklamasına ekledi.

İSTANBUL'DA DAMACANA SU FİYATLARI NE KADAR?

İstanbul'da yaz aylarında gelen zammın ardından yapılan ikinci zamla birlikte, damacana su fiyatları ortalama 23 liraya kadar yükseldi.

19 litrelik cam damacanaların zamlı fiyatları ise markalarına göre değişiklik gösteriyor. Cam damacana satış fiyatları 25 liradan başlıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN