Denizbank'dan tek tıkla 24 ay vadeli 55 bin TL kredi kampanyası!

Denizbank'dan tek tıkla 24 ay vadeli 55 bin TL kredi kampanyası!

Deniz Bank’tan müjdeli haber geldi. 5 gün içerisinde kredi talebinde bulunan herkese 55.000 TL’ye kadar kredi vereceğini duyurarak kişilerin yüzünü güldürdü. Deniz Bank sadece kendi müşterileri için değil tüm vatandaşların yararlana bileceği uygun ödeme imkanları ve düşük faiz oranı ile kredi imkânı sunuyor. Bu kredi imkanından yararlanmak isteyen kişiler için gerekli olan şartları da açıklandı.

eVatandaşın alım gücünün zayıf olduğu bu günlerde bankalar uygun faiz imkânı sunarak vatandaşa destek sağlıyor. Kişilerin alım gücüne destek amaçlı uygun imkanlar ile kredi veren bankalar arasında Denizbank da bulunmakta. Denizbank sadece kendi müşterilerine değil tüm vatandaşlara uygun kredi imkânı sunarak 5 gün içerisinde başvuruda bulunan tüm vatandaşların bu imkândan yararlanabileceğini duyurdu.

Denizbank hem resmi internet sitesi üzerinden hem de sosyal medya hesapları üzerinden açıkladığı kampanyanın sadece 5 gün için geçerli olduğunu bu 5 gün içerisinde başvuruda bulunan tüm vatandaşların bu imkândan yararlana bileceği bilgisinin yanı sıra şartları da belirtti. Denizbank yaptığı açıklamada yapılan kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin başvuruda bulunması durumunda aynı gün içerisinde başvurunun değerlendirmeye alınarak işlemlerin yapılacağını ve ödeme yapacağını belirtti.

denizbank

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

Başvuruda bulunmak isteyen kişilerin Denizbank şubelerine gitmeden de işlemlerini gerçekleştire bilecekleri belirtilirken. Şubeye gitmeden telefonları üzerinden SMS atarak veya kullandıkları bankanın internet bankacılı uygulaması üzerinden ne kadar kredi onayı aldıklarını öğrenmelerinin mümkün olduğu belirtildi.

Bu kredi imkanından yaralanmak isteyen vatandaşların internet üzerinden başvuru yapabilmesinin yanı sıra Deniz bank şubelerine giderek de başvurularını tamamlaya bilir. Denizbank Bireysel Müşteri Temsilcisi üzerinden yapacakları ihtiyaç kredisi başvurusu ile birlikte banka şubesi üzerinden gelir belgesiz olarak sadece kimlikleriyle birlikte 55000 TL 24 ay vadeli kredi kullanabilmektedir. Denizbank şubeleri üzerinden yapacağınız kredi başvurularında ayrıca emekli olan vatandaşların emekli maaşlarını bankalara taşıyarak, kredi alabilmelerinde mümkün olacağını söylemek istiyoruz.

denizbank

Vatandaşa destek amaçlı bankalar tarafından yapılan bu projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar 5 gün içerisinde internet üzerinden veya banka şubesi üzerinden başvuru yaparak kişinin şartlara uygun olması durumunda aldıkları maaşa göre 55.000 TL’ye kadar 24 ay vade ve uygun ödeme imkanları ile kampanyadan yararlana bilirler. Sunulan bu imkânın yanı sıra gün içerisinde işlemlerin tamamlanarak geri dönüş sağlanmaktadır.

Vatandaşların alım gücüne destek vermek amaçlı yapılan bu proje ihtiyaç kredisi adı altında verilmesinin yanı sıra dilerseniz emekli kredisi, tatil kredisi, düğün kredisi, eğitim kredisi gibi özel kredi kampanyalarından da yararlana bilmesi mümkündür.

Kredi başvurusu için banka sms sistemini kullanarak bankaya gitmeden ne kadar kredi onayı alacağınızı görebilirsiniz. Kredi onayı almanız için Kredim T.C. KİMLİK yazarak 3280’e mesaj atabiliyorsunuz. Banka bu şekilde kredi değerlendirmesini yapar ve size 55.000 TL’ye kadar kredi imkânı sağlar.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN