Dolar aralık ayında bu kadar olacak! Sadece 15 gün kaldı! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıkladı!

Dolar aralık ayında bu kadar olacak! Sadece 15 gün kaldı! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıkladı!

Dolar deyince akla gelen ilk isimlerden biri olan ekonomist Selçuk Geçer, doları olan vatandaşlara seslendi. Ekonomist Geçer, doların kademeli olarak kaç liraları göreceğini açıkladı.

Hiç kuşkusuz en önemli yatırım araçlarından biri olan dolar, kafa karışıklığı yaratmaya devam ediyor. Uzun bir süredir 18 lira bandından seyreden ve akıbeti son derece merak edilen dolar için ekonomistlerden ve uzmanlardan ise açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Dolar bugüne 18,6110 lirayla, euro ise 19,32 lirayla güne başladı.

İstanbul Kapalıçarşı'da 18,60 liradan alınan dolar 18,61 liradan, 19,31 liradan alınan euro ise 19,32 liradan kapanışı gerçekleştirdi.

ÜNLÜ EKONOMİST SELÇUK GEÇER’DEN ÇARPICI AÇIKLAMA

Son zamanların en ünlü ekonomistlerinden olan Selçuk Geçer, dolar için çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Resmi Youtube kanalında zaman zaman yayınlar gerçekleştiren ve emtialar hakkında öngörülerini paylaşan ekonomist Selçuk Geçer, doları olan kişilere seslendi.

ekran-goruntusu-2022-11-17-172408.png

“DOLAR ENDEKSİ DÜNYADA DÜŞÜŞ GÖSTERECEK”

Doların bundan sonra daha fazla yükselme şansını olmadığını ifade eden ünlü ekonomist Geçer, ilk olarak ABD'de enflasyonun gerileme sinyali vermesine dikkatleri çekti.

Geçer, dolar karşısında dünya para birimlerinin atağa geçeceğini açıklayarak, ''Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor. Çünkü görünen o ki ABD'deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenara koyuyorum” dedi.

KASIM VE ARALIKTA DOLAR NE KADAR OLACAK?

Piyasalarda dalgalanmaların olacağını ifade eden Geçer, kasım ve aralık ayında dolar kurunun 20 lira ve üzerine çıkabileceğini de vurguladı.

DÜNYADA DÜŞECEK AMA TÜRKİYE’DE 35 TL’Yİ GÖRECEK

Ekonomist Selçuk Geçer, ülkelerin para birimlerinin dolar karşısında değer kazanacağını söylerken, Türk Lirası’nın dolar karşısında göreceği rakamı da açıkladı.

Ekonomist Selçuk Geçer, “Dünyada dolar düşecek ama Türkiye'de dolar Türk Lirası karşısında değer kazanarak 35 liralara her an vurabilir. Bu bugünde olabilir, bu yarın da olabilir, bu üç ay sonra da olabilir'' şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN