Dolar ve Euro bugün ne kadar 10 Mayıs | Döviz kurunda hareketlilik sürüyor

Dolar ve Euro bugün ne kadar 10 Mayıs | Döviz kurunda hareketlilik sürüyor

Dolar ve euronun bugün ne kadar olduğunu merak edenler 10 Mayıs sabahında çeşitli mecraları araştırıyor. Son zamanlarda Türkiye’de ve dünyada yaşanan gelişmelerin ardından yukarı yönlü bir seyir izleyen döviz kurunda hareketlilik sürüyor. Peki dolar ve Euro buğun ne kadar? İşte 10 Mayıs Cuma döviz kuru fiyatları…

Haftanın son işlem gününde dolar ve euronun ne kadar olduğu ilgi ile takip ediliyor. İBB seçimlerinin yenilenmesi ve Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasının iptalinin ardından ani hareketler sergileyen döviz kuru fiyatlarında son durum anbean takip ediliyor. Yatırımcısının ve borçlusunun hâricinde Türkiye’de birçok kesim tarafından takip edilen döviz kurundaki anlık gelişmeler ara sıra endişe verecek düzeyde gelişiyor. Peki 10 Mayıs dolar fiyatları ne kadar? İşte güncel döviz kuru…

Dolarda yüksek seyir sürüyor

Bankalararası piyasalarda dolaron 6,11 Türk lirasının üzerinde hareket ettiği görülüyor. Kur dün 6,2460 Türk lirasına kadar ulaşmıştı.

Dolar ve euro ile ilgili gelişmeleri takip etmek için tıklayın

Euro da 6,88 TL civarında

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Türk lirasındaki sert değer kaybının arkasından dün 150 baz puanlık ek sıkılaştırma ile ortalama fonlama maliyetini yüzde 25.50'ye çıkartarak yeni bir hamleye imza atmıştı. TCMB, dolara yönelmeyi caydırmak adına zorunlu karşılık hamlesi de yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN