Dolarda dalgalı seyir devam ediyor: Piyasalarda son durum

Dolarda dalgalı seyir devam ediyor: Piyasalarda son durum

Yeni yılda birçok kez rekor kıran euro/TL yükseliş eğilimini sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda düşüş yaşanan dolarda ise dalgalı seyir devam ediyor. İşte piyasaların son durumu.

Geçtiğimiz yıl Türk Lirası dolar karşısında tarihi bir değer kaybı yaşarken yüksek enflasyon karşısında dolara yönelik talebin artması da piyasalardaki istikrarsızlığı tetiklemişti.

Yeni yılda da dolar ve euro kurlarında artış hızla devam ederken euro dün 20,60 seviyelerini aşarak rekor tazelemişti.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Haftanın dördüncü iş gününde İstanbul Kapalıçarşı’da 18,8099 seviyelerinde işlem gören dolar düşüş eğiliminde. Dolar dün ise 18,8150 seviyelerinde kapanışını gerçekleştirmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Geçtiğimiz haftalarda 20 TL sınırını aşarak art arda rekor yenileyen euro dün de 20,60 seviyelerini aşmıştı. Dün son olarak 20,48 seviyelerinde kapanışını yapan euro, bugün de 20,563 seviyelerinde işlem görmeye başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN