Doları olan soluğu döviz bürosunda alacak! Dolarda deprem geliyor, Selçuk Geçer 'biraz sabır' diyerek uyardı

Doları olan soluğu döviz bürosunda alacak! Dolarda deprem geliyor, Selçuk Geçer 'biraz sabır' diyerek uyardı

Yeni yılda düşmesi beklenen dolar kuru tam aksine hızlı yükselişine devam ediyor. Dövizde yaşanan son dakika gelişmeleri hem vatandaşlar hem de yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yeni uyarı geldi. Doları olan yaşadı. Dolarda büyük deprem geliyor, 40 TL'ye kadar ulaşacak. Selçuk Geçer tarih verdi, o zamandan önce bozduranlar yandı. İşte Selçuk Geçer'in yeni dolar tahmini...

Dövizde yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta başından bu yana sürekli olarak yükselişİne devam eden dolar kuru 18,81 TL'ye kadar ulaşmış durumda. Vatandaşlar doların ne zaman düşeceğini araştırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den beklenmedik bir yorum geldi. Dolar kuru için yeni tahminlerde bulunan Selçuk Geçer, elinde dolar olanları uyardı. Büyük deprem geliyor, o tarihten önce bozduran yandı. Tarih veren Geçer, dolar kurunun 40 TL'ye kadar ulaşacağını söyledi. İşte detaylar...

SELÇUK GEÇER UYARDI! BÜYÜK DEPREM GELİYOR

Daha öncesinde dolar için yaptığı doğru tahminlerle dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara karşı yeni uyarılarda bulundu. Dolar ile yatırım yapanlar için yeni uyarılarda bulunan Geçer, korkutan deprem tarihini açıkladı. Yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu araştırmaya devam ederken, Selçuk Geçer, yükseliş tarihiyle ilgili bakın ne dedi?

ffdfd-1.jpg

"DOLAR 40 LİRAYA KADAR ÇIKACAK"

Doların yükseleceğini hatta 40 TL seviyelerine kadar çıkacağını belirten Selçuk Geçer, tarih verdi. Elinde dolar olanlar dikkat. 40 liraya kadar çıkacak.

"BİRAZ DAHA BEKLEYİN!"

Elinde dolar ile yatırım yapanları uyaran Selçuk Geçer, dolarını bozdurmak isteyenleri biraz beklemeleri konusunda uyardı. Selçuk Geçer, aynı zamanda yatırım yapmayan vatandaşların mağdur olacağının altını çizdi.

DOLAR KAÇ TL OLDU?

Dolar geçen kapanışını 18,8051 TL'den yapmıştı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 18.8006 TL'den, satış fiyatı ise 18.8082 TL'den işlem görüyor.

dfdffd-7.jpg

EURO KAÇ TL?

Euro önceki kapanışını 20,4438 TL'den yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (20)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
20 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN