Ekonomist Özgür Demirtaş dolar kuru için uyardı! O rakama çıkacak diyerek yetkililere seslendi: Şu an bırakılsa...

Ekonomist Özgür Demirtaş dolar kuru için uyardı! O rakama çıkacak diyerek yetkililere seslendi: Şu an bırakılsa...

Paylaşımlarıyla dikkat çeken Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş zirveyi gören dolar/TL kuru hakkında ciddi uyarılarda bulundu. 19 lira seviyesinde olan doların baskılandığını ifade eden Demirtaş, öyle bir seviye verdi ki... Duyanlar şaştı kaldı

Piyasalarda yükseliş hızla devam ederken, dolar kuru 19 lira seviyesine dayandı. Yükselişin devam edeceğini belirten uzmanlar yatırımcıları uyarmaya başladı. Değerlendirmeleriyle dikkat çeken Ekonomist Özgür Demirtaş'tan ise dolar gerçek seviyesi geldi.

dolartltl.jpg

DOLAR/TL KURUNDA YENİ ZİRVE! HER AN FIRLAYABİLİR

Zirvelere doyamayan dolar kuru son günlerin en yüksek rakamına ulaştı. Euro arasındaki farkı azaltan dolar 19 lirayı gördü. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ise sosyal medya hesabından çarpıcı paylaşımlarda bulundu. Ekonominin geldiği noktaya değinen Demirtaş, doların suni bir baskılanma yaşadığını belirtti.

3532918-810x458.jpg

DOLARI BIRAKIRLARSA O SEVİYEYİ GÖRECEK

Yanlış ekonominin başta vatandaş olmak üzere ihracatçıyı da etkilediğini belirten Demirtaş, 19 lirayı gören dolar/TL kurunun baskılandığını bırakılması durumunda ise 24-25 liraya çıkacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN