Elinde gram altını olanlar yandı! Altına fısıldayan ekonomist dip için tarih verdi... Son pişmanlık fayda etmez

Elinde gram altını olanlar yandı! Altına fısıldayan ekonomist dip için tarih verdi... Son pişmanlık fayda etmez

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası'nın faiz artırma sinyalleri sonrası hızla yükselişe geçen gram altın 1.682 liraya kadar yükselirken çeyrek altın fiyatı ise 2.767 TL'ye kadar çıkmış durumda. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne?' sorularını araştırırken ünlü Ekonomist Hatice Kolçak'tan kritik uyarı geldi. Elinde gram altın olanlar yandı! Altına fısıldayan ekonomist dip için tarih verdi.

Merkez Bankası'nın faiz artırma sinyalleri altın fiyatlarını tetiklerken güncel altın fiyatları merak konusu oldu. Gram altın 1.682 liraya kadar yükselirken çeyrek altın fiyatı ise 2.767 TL'ye kadar çıkmış durumda. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?' sorularını araştırırken ünlü Ekonomist Hatice Kolçak'tan beklenen açıklama geldi. Elinde gram altını olanlar yandı! Altına fısıldayan ekonomist dip için tarih verdi. O tarihten önce bozdurmayan bin pişman olur! İşte 19 Eylül 2023 güncel altın fiyatları...

19 EYLÜL 2023 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altın onsunun bin 931 dolar olduğu 19 Eylül 2023 tarihi itibariyle bugün gram altın, güncel olarak 1.677 liradan işlem görmektedir.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın için güncel alış fiyatı 2.773 lira olarak belirlenirken, satış fiyatı 2.807 TL'dir.

hggh-16.jpg

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın fiyatları da yatırımcıların yakın takibinde. Bugünün alış fiyatı 5.565 lira, satış fiyatı ise 5.614 lira olarak belirlenmiştir.

CUMHURİYET ALTIN NE KADAR?

Son dönemdeki hızla artışını sürdüren Cumhuriyet altını, 11 bin lira eşiğini aşarak 11 bin 096 lira alış fiyatıyla işlem görmektedir. Satış fiyatı ise 11 bin 183 lira olarak kaydedilmiştir.

ELİNDE GRAM ALTIN OLANLAR DİKKAT! ÜNLÜ EKONOMİST DİP İÇİN TARİH VERDİ

Son dönemde sürekli olarak yükselen gram altın fiyatları için tahminlerini güncelleyen ünlü Ekonomist Hatice Kolçak, gram altında nihai hedefin 2.000 TL olduğunu ancak kısa zamanda bir düşüşün de beklenmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi:

"Gram altında hiçbir sorun yok. Gram altın kaldığı yerden devam. Öyle çok büyük bir düşüş olacağını falan beklemeyin. Hatta bu zamanları mumla arayacağız. Ons altında küçük bir geri çekilme bizim gibi orta ve uzun vadede altın toplayanlar için alım fırsatı olur. Gram altında beklentimiz 1725 -1730 TL'yi kırmasıyla beraber kısa vadede 1750 liralara gitmesini beklerim. Ama orta uzun vadede hedefimiz 2000 TL bu sene için. Gram tarafında hiçbir sorun görmüyorum.

gfgf-63.jpg

"SON ŞANSINIZ..."

Gram altında pozisyonumu korumaya devam ediyorum. Elimdekileri vermiyorum. Hiç almayan ve almak isteyenler artık şöyle düşünün, tren kalktı gidiyor. Trene bir yerden binmek gerekiyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN