Emekli promosyon sessizliğini bozdu! Rekor promosyon QNB Finansbank'tan geldi: İmza atan emeklinin cebini dolduruyor...

Emekli promosyon sessizliğini bozdu! Rekor promosyon QNB Finansbank'tan geldi: İmza atan emeklinin cebini dolduruyor...

Emekli promosyonlarında güncellemeler yapılmaya devam ediliyor. Bankalar tarafından üst üste açıklanan güncel promosyon ödemeleri mayıs ayı ile birlikte güncellendi. Son aylarda yaşanan emekli gelişmeleri ile birlikte promosyon rekabeti yeniden hız kazandı. Emekli promosyonunda sessizliğini koruyan QNB Finansbank promosyon ödemelerinde güncellemeye gitti. İşte tüm detaylar...

EMEKLİ PROMOSYONLARINDA MAYIS AYI GÜNCELLEMESİ

Emekli promosyon ödemelerinde bankalar tarafından güncellemeler yapılmaya devam ediliyor. 2023 yılı ile birlikte yaşanan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ve en düşük emekli maaş zammı ile promosyon ödemelerinde yeniden hareketlenme görülüyor. Bankalar arası yaşanan rekabet ile birlikte EYT'den faydalanan 2 milyon 250 bin kişi bankaların hedefinde yer alıyor.

Neredeyse her ay güncellenen promosyon ödemelerinde sessiz takılan QNB Finansbank seçim öncesinde sessizliğini bozdu. Emekli vatandaşlara verilecek olan promosyon ödemelerini güncelledi. Promosyon ödemesinde şartları sağlayan emeklilerin anında hesabına yatırılıyor.

promosyon-kampanyalari-ile-banka-10-cm4d-cover-1.jpg

EMEKLİ PROMOSYONDA EK ÖDEMELER

QNB Finansbank tarafından güncellenen promosyon ödemeleri emekli vatandaşların gündeminde yer alıyor. Promosyon ödemelerinde yapılan güncelleme ile birlikte emekli vatandaşlara 8 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yaparken, yıllık 1.200 TL tutarında indirimli CardFinans emekli kredi kartı sunuyor.

Ayriyeten ilk kez kredi kartı alarak toplamda 500 TL ve üzeri harcama yapan müşterilerine ek 750 TL tutarında promosyon sağlayacak. Promosyon ödemeleri almak isteyen emekli vatandaşlar QNB Finansbank ile maaş sözleşmesi imzalayarak 3 yıllık taahhüt imzalaması halinde promosyon ödemesinden faydalanabilecek.

zccq8a-x-ld98-adjg-47gb-qpgi-0ymf-v-1r0h.jpg

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYON RAKAMLARI

QNB Finansbank tarafından verilecek olan promosyon ödemeleri emekli vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı. Maaş aralığına göre verilecek olan promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

3.499 TL’ye kadar olan emekli müşteriler için promosyon ödemesi 4.800 TL,

3.500-7.499 TL aralığında maaş alanlar için ise 5.600 TL olarak belirlendi.

Diğer yandan 7.500-9.999 TL aralığında maaş almakta olan emekliler 7.200 TL

10.000 TL ve üzerinde emekli maaşa sahip olanlar ise 8.000 TL promosyon ödemesi alacaklar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN